آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۰۸۷۲
هرندی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

امیدواریم مذاکرات به نتیجه برسد تا سایر ظرفیت‌های دولت یازدهم را هم ببینیم

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان گفت: من شخصا از این قضیه دفاع می‌کنم که یک توافق خوبی اتفاق ببیفتد و به سرانجام برسد، تا ما سایر ظرفیت‌های دولت در بخش‌های دیگر بجز وزارت امور خارجه را ببینیم.

محمد حسین امینی هرندی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با بیانیه اخیر سوئیس گفت: در بحث مذاکرات، نکته کلی‌تر که همیشه دغدغه بنده نیز بوده، این است که منتظر این هستیم که یک توافقی خوب حاصل شده و این پرونده بسته شود و این توانایی که دولت برای بحث هست‌ای و مذاکرات و تنش زدایی صرف کرده است، هر چه زودتر به یک نتیجه نسبی برسد و ما شاهد سایر ظرفیت‌های دولت باشیم.

 

وی بیان داشت: بر اساس انتظارات و وعده‌هایی که از سوی دولت به مردم داده شده است، چیزی که مردم در حال حاضر می‌ینند، این است که وزارت خارجه در قالب تیم مذاکرات هسته‌ای مدام در رفت و آمد هستند و منتظرند اتفاق نادری رخ داده و معجزه ای از آن طرف آب‌ها بیاید.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان افزود: من شخصا از این قضیه دفاع می‌کنم که یک توافق خوبی اتفاق ببیفتد و به یک سرانجام برسد تا ما سایر ظرفیت‌های دولت در بخش‌های دیگر بجز وزارت امور خارجه را ببینیم.

 

هرندی ادامه داد: این دولت این همه وزیر دارد، و ما منتظر هستیم که پیشرفت درون زا که دغدغه همه است، اتفاق بیفتد و ببینیم که تدبیر و امید در این زمینه تا چه اندازه می‌تواند کمک کند و کار را جلو ببرد.

 

وی تاکید کرد: نکته بعدی این است که در بحث کار رسانه ای دولت یک ضعف عمده وجود دارد، هم در کل کشور و هم در دولت. ظریف و رئیس جمهور از فرصتی که در رسانه‌ها در اختیار آنها است، -با وجود پروپاگاندای رسانه ای غرب-  چرا برای مردم خودمان در خصوص این بیانیه روشنگری نمی‌کنند.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: ما شاهد این هستیم که هنوز بیانیه خوانده نشده است، و هنوز گلوی ظریف ار خواندن بیانیه خشک است، اوباما در جمع خبرنگاران برداشت و تفکرات خودش را از بیانیه اعلام می‌کند و آن را به مردم تحمیل می‌کند و آنها با رسانه ای که دارند، حرفشان را به مردم می‌قبولانند.

 

هرندی در ادامه گفت: از این طرف وزیر امور خاجه کشورمان چند روز بعد و آن هم در برنامه ای که بیننده زیادی ندارد، در ساعتی نامناسب، در رابطه با بیانیه صحبت‌هایی را مطرح می کند که البته صحبت‌های خوب و قابل پذیرش برای ما بود و ما به این صحبت‌ها اعتماد داریم.

 

وی بیان داشت: هرچند موارد اختلاف زیادی بین صحبت‌های طرفین وجود داشت. اما چرا این سخنان دیر مطرح می‌شود؟ چرا مسئولان به صراحت غربی‌ها صحبت نمی‌کنند و موضع انفعالی در این قضیه می‌گیرند؟ چرا رئیس جمهور در مورد بیانیه دیر سخنرانی می‌کند؟

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان اضافه کرد: البته مناظره‌هایی که این روزها از تلویزیون و به ویژه شبکه خبر پخش می‌شود، روزنه‌های امیدی را در این زمینه ایجاد کرده است و بازخوردهای خوبی را نیز در جامعه به همراه داشته است.

 

هرندی در رابطه با موضع گیری اخیر تشکل‌های دانشجویی و نامه اخیر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در رابطه با بیانیه لوزان به رهبر انقلاب، گفت: قسمت اعظم این نامه، بیان دغدغه‌هایی است که می‌توان گفت این دغدغه همه در حال حاضر است. مثل خوشحالی که در بازی آرژانتین در خصوص بازی خوب تیم مان داشتیم، اما با گذشت زمان انتظارات و دغدغه‌ها مشخص می‌شود. و وقتی منطقی تر و از بالا به قضیه نگاه می‌کنیم، می‌بینیم اتفاقی که افتاده در واقع چیزی نبوده است که ما انتظار آن را داشتیم.

 

وی بیان داشت: ما به تیم مذاکره کننده هسته‌ای اعتماد داریم اما به طرف مقابل نه؛ و این مهم ترین دلیلی است که باعث شده است این نامه نوشته شود و دغدغه دانشچجویان مطرح شود.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان تاکید کرد: تنها کسی که دغدغه‌های ما دانشجویان را واقعا مد نظر قرار می‌دهند، رهبرانقلاب هستند. رهبری دغدغه قشر دانشجویان را بدون در نظر گرفتن منفعت و بحث‌های حزب و جناح و بنابر مصلحت ملت، مدنظر قرار می دهند.

 

وی ادامه داد: اگر این نامه خطاب به افراد دیگری نوشته می‌شد ممکن بود در آن بحث حزب و جناح و ... مطرح شود و به حرف دانشجو به عنوان یک دانشجو نگاه نکنند.

 

هرندی در پایان گفت: به همین دلیل مخاطب این نامه رهبر انقلاب بودند و مطمئن هستیم که این نامه به دست رهبرانقلاب می‌‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار