آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۱۳۹۶
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

تکمیل زنجیره تولید فولاد، صادرات خام را به حداقل می‌رساند

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تکمیل زنجیره تولید فولاد و فعال‌سازی حلقه‌های واسط این زنجیره باعث رونق این صنعت شده، صادرات خام را به حداقل کاهش خواهد داد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا نعمت‌زاده عصر امروز در بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی موفق استان فارس اظهار داشت: امروز در دیدار با فعالان صنعت فارس، پاره‌ای مشکلات را بررسی و با آنان همفکری کردیم.

 

وی افزود: فولاد کوار پاسارگاد را بازدید کردیم و مشکلاتی که در زمینه مواد اولیه دارند را موردبررسی قراردادیم.

 

نعمت‌زاده ادامه داد: علت مشکل صنعت فولاد، این است که سرمایه‌گذاری در زنجیره فولاد به‌طور منظم انجام‌نشده در برخی زمینه‌ها که آخر خط است ظرفیت بالا داریم و همچنین سنگ‌آهن به‌صورت خام را نیز در اختیارداریم و در این بین به عنوان حلقه واسط، باید سرمایه‌گذاری انجام شود.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: در این راستا در کل کشور اقداماتی را آغاز کردیم اما یک تا یک و نیم سال زمان نیاز دارد تا این زنجیره تکمیل شده و مواد اولیه واحدها از محصول واحد مقابل آن‌ها تأمین شود.

 

به گفته وی، با تکمیل این زنجیره صادرات مواد خام و معدنی به حداقل ممکن کاهش خواهد یافت.

 

نعمت زاده خاطرنشان کرد: امروز همچنین فولاد نی‌ریز را بازدید کردیم که آهن اسفنجی دارد و به سبب محدودیت منابع عمومی، سال گذشته 65 درصد آن در مزایده به بخش خصوصی واگذار شد که سرمایه‌گذاری غدیر به میدان آمد و شرکتی تأسیس شد که 800 هزار تن ذوب دارد و گشایش اعتبار آن نیز انجام‌شده و امیدواریم با ساخت تجهیزات لازم به‌زودی اجرایی شود.

 

*تولید محصول با فناوری مولکولارسیو برای نخستین بار در کشور

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در منطقه ویژه اقتصادی شیراز از چند واحد خوب بازدید کردیم که برای نخستین بار در کشور از این سطح تکنولوژی استفاده می‌شود و از آن جمله یک واحد مولکولارسیو بود که در صنعت نفت و گاز، پتروشیمی و صنایع شیمیایی استفاده دارد و با سرمایه‌گذاری گروه فاتح صنعت برای نخستین بار در ایران چنین اقدامی انجام می‌شود.

 

نعمت‌زاده تصریح کرد: یک واحد که مورد بازدید قرار دادیم در زمینه تولید کیت‌های آزمایشگاهی و بیمارستانی فعال است و بخش زیادی از نیاز داخل را تأمین می‌کند و در شمار صنایع دانش‌بنیان است.

 

*لاستیک دنا می‌تواند از واحدهای پیشرو کشور باشد

 

وی همچنین گفت: کارخانه لاستیک دنا را بازدید کردیم که در حال تولید بالای ظرفیت است و با بیش از 40 سال سابقه می‌تواند یکی از واحدهای پیشرو کشور باشد و ماشین‌آلات راه‌اندازی خط جدید برای تولید لاستیک ماشین‌های کنار جاده‌ای و راه‌سازی را خریداری کرده‌اند و قول داده‌اند که امسال تکمیل شود.

 

نعمت‌زاده افزود: مجموعه فاتح صنعت که تجهیزات نفت و گاز و پتروشیمی تولید می‌کنند 10 تا 15 شرکت زیرمجموعه دارند و در بخش‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند و از واحدهای بسیار موفق کشور محسوب می‌شوند و ما خواهش کردیم در بعد صادرات نیز فعال شوند تا مواردی مانند مبدل‌های حرارتی، مخازن تحت‌فشار، راکتورها و انواع برج‌های خنک‌کننده هوایی را در کشورهای همسایه به فروش برسانند.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: بیش از 5 هزار نفر در واحدهای مختلف این مجموعه کار می‌کنند و این امر نشان می‌دهد اگر کارآفرینان و سرمایه‌گذاران ما مسلط به کار باشند و با علاقه کار تولید را پیگیری کنند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی ما می‌تواند موتور حرکت خیلی از واحدهای صنعتی دیگر ما باشد.

 

وی در پایان یادآور شد: در قانون پیش‌بینی‌شده از محل یارانه‌ها 5 هزار و 200 میلیارد تومان به بخش تولید شامل صنعت، معدن و کشاورزی و حمل‌ونقل عمومی اختصاص یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار