کد خبر:۴۰۳۰۷۳
قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»:

آوردن سوال از ظریف به صحن علنی در خط مقدم مذاکرات اشکال ایجاد می‌کند

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: ملت وقتی بچه‌های خود را برای نبرد به کربلای ۵ می‌فرستاد برای فرزندان خود نگران بودند زیراکه زمان زمان جنگ بود برای شما هم نگرانیم و این نگرانی از‌‌ همان باب میدان رفتن شما است و نگرانی ما از این باب نیست که به شما بی‌اعتماد هستیم بلکه بی‌اعتمادی ما به طرف مقابل است.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با بی‌اعتمادی به رئیس تیم هسته‌ای کشورمان، گفت: تبین مقام معظم رهبری در خصوص مذاکرات موهبتی برای مسئولان و ملت ایران است چراکه بیانات رهبری بسیار زیبا، بجا و درس اساسی در خصوص مسائل سیاسی است.


وی در ادامه با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه آرمان گرایی باید توأم با واقع بینی باشد، افزود: مقام معظم رهبری با توجه به ماهیت آمریکایی‌ها عدم خوشبینی به این کشور و بعضا اروپاییان را به زیبایی بیان فرمودند اما هیچ‌گاه در سخنانشان پشت تیم مذاکره کنننده را خالی نکردند و تأکید فرمودند که از این تیم باید حمایت کرد.


عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: مقام معظم رهبری همواره تأکید فرموده‌اند که بر کلیات اشراف دارند اما در جزییات ورود پیدا نمی‌کنند و نحوه بررسی جزییات را بر عهده تیم مذاکره کننده قرار داده‌اند.


این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری به دولت سفارش فرمودند تا نقد کنندگان را جمع کرده  تا دولت را نقد کنند.


این نمانیده مجلس تصریح کرد: معتقدم اگر ظریفت نقد پذیری در دولت بالا رود قطعا دولت خواهد توانست بر مشکلات فائق آید.


جعفری مهم‌ترین بخش مذاکرات هسته‌ای را بررسی جزییات دانست و گفت: اعضای تیم مذاکره کننده باید تمام سعی خود را بکار گیرند تا در جزییات با مشکل مواجه نشوند و از حق این ملت دفاع کنند.


وی در ادامه خطاب به تیم مذاکره کننده اظهار داشت: اعضای تیم مذاکره کننده باید همه موارد را در جزییات را ریز به ریز بررسی کنند تا استقلال کشور در توافق نهایی زیر سوال نرود و به طرف مقابل اجازه ندهند تا از مراکز دفاعی و امنیتی نظارتی داشته باشند.


جعفری به سوال خود از ظریف در بحث هسته‌ای اشاره کرد و گفت: من در سوال خود از ظریف در بحث هسته‌ای در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفتم ما شما را همچون بچه‌های کربلای ۵، والفجر ۸، فتح المبین می‌دانیم چراکه درآن زمان آن بچه‌ها در عرصه نظامی برای دفاع مستقیم به میدان نبرد می‌رفتند و می‌جنگیدند و شما نیز امروز در عرصه دیپلماتیک در میدان حضور یافتید اما جمله من به شما این است که ملت وقتی بچه‌های خود را برای نبرد به کربلای ۵ می‌فرستاد برای فرزندان خود نگران بودند زیراکه زمان زمان جنگ بود برای شما هم نگرانیم و این نگرانی از‌‌ همان باب میدان رفتن شما است و نگرانی ما از این باب نیست که به شما بی‌اعتماد هستیم بلکه بی‌اعتمادی ما به طرف مقابل است.


وی در ادامه افزود: من در آن جلسه سوال از وزیر امور خارجه به ظریف گفتم آقای ظریف شما یک دیپلمات زبر دست هستید اما یادتان نرود طرف مقابل شما ثمره تجربه دیپلماسی ۲۵۰، ۳۰۰ ساله را در یک طرف جمع کرده است و شما امروز با افرادی طرف هستید که زبر دست‌ترین افراد آن کشور‌ها در میز مذاکره حاضر شده‌اند ضمن اینکه تعدادشان نیز زیاد است و به قیود اخلاقی نیز پایبند نیستند برای آن‌ها تقید اخلاقی مهم نیست بلکه پیروزی در مذاکرات برایشان مهم است و اگر بتوانند کلاهی بر سر ما بگذارند بسیار خوشحال می‌شوند.


عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس بیان کرد: به دلیل اینکه در مذاکرات تیم هسته‌ای کشورمان با افرادی طرف هستند که به قید و بندی پایبندی ندارند لذا لازم است از سوی تیم هسته‌ای کشورمان بسیاری از مسائل و جزییات در مذاکرات مورد توجه قرار گیرد.


این نماینده مجلس در ارتباط با عدم بیان طرح استیضاح وزیر طی مدت ۱۸ ماه نشان از اعتماد نمایندگان به ظریف است، بیان کرد: در جلسات، نمایندگان با ظریف در کمیسیون‌ها مطرح می‌کنند که سوالات و پیشنهادات از باب دغدغه آن‌ها در نتیجه مذاکرات است و نمایندگان می‌دانند که آوردن سوال از ظریف به صحن علنی باعث خواهد شد تا در خط مقدم این تیم با مشکلاتی مواجه شوند.


وی در خاتمه با تأکید بر این مطلب که پشتیبان و همزمان و همدل بودن با دولت، با تملق بسیار فرق دارد، بیان کرد: مشکل اساسی که امروز وجود دارد این است که اگر کسی در دام تملق گرفتار شود باعث خواهد شد تا فردی در بالا‌ترین نقطه اوج قرار گیرد و در ‌‌نهایت به دلیل تملق گویی‌های بسیار فرد سقوط آزاد کند و نمایندگان به دنبال این هستیم که صادقانه واقعیت‌ها را با دولت مطرح کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار