کد خبر:۴۰۳۵۶۵
بسيج دانشجويي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي نيشابور:

صهیونیسم وجاهلان سعودی تروریسم را براسلام تحمیل کرده‌اند

بسيج دانشجويي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي نيشابور با صدور بیانیه‌ای در محكوميت حمله آل سعود به يمن بیان کرد: امروز نقطه اتصال کفر و نفاق در منطقه قابل رویت است. دستانی که صهیونیسم وجاهلان سعودی به عیان بر هم فشرده اند پیشینه ای دارد که تروریسم را بر تمام اسلام تحمیل کرده است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، در متن بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاهها و مراكز آموزش عالي نيشابور در محکومیت حمله ال سعود به یمن آمده است:

 

اکنون که استکبار از آستین ظاهر مآبان و ساده اندیشان متعصب خارج شده وبه قتل همه آنچه از اسلام باقیست کمر همت نهاده باید جایگاه شیطان را در پرده نفاق نمایان کرد. جریانی که با خونریزی متولد شود جز بدون آن ادامه حیات نمی‌تواند و تنها در هوای افراطیگری ریه‌های خود را از کینه پر می‌کند.

 

امروز نقطه اتصال کفر و نفاق در منطقه قابل رویت است. دستانی که صهیونیسم وجاهلان سعودی به عیان بر هم فشرده اند پیشینه ای دارد که تروریسم را بر تمام اسلام تحمیل کرده است. جایی که در سوریه و عراق از داعش‌ها و طالبان‌ها بوجود آوردند و زمینه‌هایی که از اسلام هراسی در جهان پرورانده اند. چه شده است که آبشخور این دو یکسان شده و تجاوز که ذات و اساس جنایت صهیونیست هاست امروز روش کسب منفعت برای سران عرب منطقه گردیده است. آیا آنها که مدعی اسلام هستند از فریبکاری و استهزا شیطان بی خبرند. شاید از اثر آتش آگاهی ندارند.

 

با تامل در حقیقت تاریخ معاصر، هر انسان آزاده می‌تواند درک کند که منافع ایادی کفر و در راس آنها آمریکا از حضور و جنگ افروزی در منطقه نه تنها ایجاد امنیت در جامعه جهانی نیست بلکه آشوب مسیر اصلی بهره کشی آنها از ملت‌ها در کل تاریخ بوده و هست. بزرگترین تولید کنندگان سلاح در دنیا هیچ گاه سود اقتصادی کلان خود را به صلح پایدار ترجیح نمی‌دهند مخصوصا اقتصادی که پایه و اساسی جز آنچه به نام اقتصاد آزاد خوانده می‌شود  ندارد که شاهراه این منطق هیاهوی سیاسی و سوداگری بین المللی است.

 

تمام آنچه ایالت متحده را به اصطلاح قطب اقتصاد دنیا قرارداده عبارتست از تدوین و قانون گذاری سیاست‌های بین المللی به منظور خارج کردن ثروت و استعمار پول از کشورهاست.

 

مانع و چالش اصلی نظام غرب، فکر و ایدئولوژی مبتنی بر نظام اسلام است. بنابراین از هر حربه ای برای ضربه زدن به آن استفاده کرده و می‌کنند. چه طعامی گواراتر از اختلاف و تفرقه در جامعه اسلامی می‌تواند تفکر استعماری را متنعم کند.

 

جاهلان سعودی باید بدانند که بار دیگر در همراهی با صهیونیسم بین الملل شکست خواهند خورد چرا که مهد این تفکر رژیم سفاک اسراییل همان کودک کشان تاریخ که آدمکشی را شگرد دارند در مواجهه با اراده مقاومت اسلامی در غزه و فلسطین ناکام مانده اند. چه آنکه مردان و زنان یمنی وامدار رشادت ها و اولاد زید بن علی هستند که به غیرت شهرت تاریخی دارند.

 

سخن اینکه در بحبوحه ظاهر سازی نظامی دول منحرف منطقه نباید  از نقش عناصر اصلی و پشت پرده سیاسی مسایل غافل بود  که ماهیت آنها را به وضوح می‌توان در منافع نهفته از تجاوز و آشوب که در پیشبرد اهداف سیاسی و اقتصادی و از همه مهم تر فرهنگی و ایدئولوژیکی آنها دارد جست.  برخلاف نظریه جنگ فرقه ای که حاکم بر اندیشه سران عرب منطقه است طرح پوشالی تجاوز قاطعیت نقض تمام قطعنامه‌ها و پروتکل‌های بین المللی و همه آن حقوقی است که یک ملت  در تمامیت ارضی خود چه به لحاظ فطری و چه احکام بین المللی باید داشته باشد و لذا تجاوز به انسانیت است.

 

بر این اساس ما جوانان و دانشجويان بسیجی ایران اسلامی در نيشابور ضمن ابراز همدردی و حمایت کامل از دفاع به حق مردم غیور یمن از شیعه و سنی، تجاوز آشکار رژیم  صهیونیستی آل سعود را به شدت محکوم کرده و از مسوولان محترم امور خارجه کشور عزیزمان توقع و استدعا داریم هرچه بیشتر در مسیر افشای واقعیت و  اهداف اصلی تجاوز صورت گرفته در یمن اقدام و مراتب را در مناسبات بین المللی لحاظ نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار