کد خبر:۴۰۴۳۳۴
رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی شهرکرد خبر داد:

آب آلوده عامل شیوع بیماری در چهارمحال و بختیاری نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: طی سه روز گذشته نوعی بیماری با علامت اسهال در این استان شایع شده که برخلاف شایعات، آب علت شیوع بیماری نیست و عامل اصلی در حال بررسی است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مرتضی هاشم‌زاده امشب در ملاقات با نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: طی سه روز گذشته به علت ناشناخته‌ای برخی از هم‌استانی‌ها دچار بیماری شده و در مراکز درمانی این استان بستری شدند.

 

وی با بیان اینکه علت ابتلای بیماری آب آلوده نیست، افزود: برخی از فرصت‌طلبان و سودجویان به دلایل شخصی علت بروز بیماری را آلودگی آب اعلام کرده و موجب نگرانی مردم شدند به طوری که مردم برای خرید آب معدنی به سوپر مارکت‌ها هجوم برده و از مصرف آب آشامیدنی از شیر آب پرهیز می‌کنند.

 

هاشم‌زاده تصریح کرد: با مشاهده بیماری به سرعت ستاد بحرانی تشکیل شد و بلافاصله با آموزش پزشکان علت‌یابی آغاز شد و با بررسی ۲۴ نقطه مشخص شد که علت بیماری آب نیست و علت اصلی در حال بررسی است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اعلام آمادگی کامل و تجهیز بیمارستان‌ها بیان داشت: تمام مراکز درمانی استان مانند بیمارستان‌های شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان آماده خدمات‌رسانی است.

 

وی تصریح کرد: طی سه روز گذشته ۵۵ نفر در شهرکرد و ۱۵ نفر در لردگان با علائم اسهال در مراکز درمانی استان بستری شدند که حدود ۲۰ نفر از این افراد به اسهال خونی مبتلا شده‌اند.

 

این مسئول با اشاره به اینکه این بیماری در استان اصفهان نیز شایع شده است، خاطرنشان کرد: میزان شیوع و ابتلا در استان چهارمحال و بختیاری کمتر از اصفهان است.

 

وی با توصیه مردم به رعایت بهداشت فردی تصریح کرد: باید در مصرف سبزیجات و میوه‌ها در این فصل بسیار دقت کرد و در مدارس صابون مایع استفاده شود.

 

هاشم‌زاده تاکید کرد: همه چیز تحت کنترل است و مردم گول شایعات و تبلیغات راه افتاده در شبکه‌های اجتماعی را نخوردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار