آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۶۵۵۵
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس؛

دولت تاکنون اقدام خاصی رابرای تولید ملی انجام نداده است

بیاتیان با اشاره به اینکه دولت از این مسئله نگران است که نقدینگی منجر به صعودی شدن تورم نشود اظهار داشت: اگر دولت بتواند با یک برنامه ریزی دقیق نقدینگی به صنایع کشور تزریق کند قطعا آثار مثبت زیادی را شاهد خواهیم بود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»  عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی به شدت نیاز به نقدینگی دارند، اظهار داشت: دولت تاکنون اقدام خاصی رابرای تولید ملی انجام نداده است و ناهمواری‌هایی که از قبل به وجود آمده بود را سامان بخشیده است.

 

سید محمد بیاتیان افزود: در واقع هم اکنون صنایع نیاز شدیدی به نقدینگی و سرمایه در گردش دارند ولی متاسفانه در عمل هنوز برای تامین این نیاز اقدامی صورت نگرفته است.

 

وی ادامه داد: دولت از این مسئله نگران است که نقدینگی منجر به صعودی شدن تورم نشود در حالیکه اگر بتواند با یک برنامه ریزی دقیق نقدینگی به صنایع کشور تزریق کند قطعا آثار مثبت زیادی را شاهد خواهیم بود.

 

بیاتیان تصریح کرد: این مسئله نه تنها فضای کسب و کار را بهبود می بخشد بلکه منجر به اشتغال زایی نیز می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار