به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از واشنگتن تایمز، این روزنامه آمریکایی در مطلبی نوشت، محور شرارت جدیدی در زندگی آمریکایی ها دیده می شود، دولت بزرگ و شرکت های بزرگ دو محور شرارت جدید هستند که طبقه متوسط آمریکا را تهدید می کنند.
بر اساس این گزارش در سال 2002 جورج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا در سخنرانی سالانه خود این عبارت(محور شرارت) را برای نخستین بار به کار برد. در آن زمان محور شرارت عراق، ایران و کره شمالی بودند. محور جدید در آسیا و حتی در خاورمیانه نیست. این محور در خود امریکا است.
بر این اساس محور جدید شرارت دولت بزرگ و شرکت های بزرگ هستند که به ضرر آمریکایی فعالیت می کنند. از جمله اقدامات آنها پیشنهاد شراکت دو سوی اقیانوس آرام و مصونیت دادن به مهاجران غیرقانونی است.
یکی از بزرگ ترین ضربه ها به طبقه متوسط آمریکا ویزای کار معروف به ویزای اچ وان(H1B) است.
واشنگتن تایمز مینویسد: ویزاهای اچ وان ویزاهایی هستند که برای کارگران خارجی که تخصص دارند و در آمریکا به علت کمبود نیروی متخصص به آنها نیاز است، صادر می شوند.
بر این اساس یکی از ویژگی های این ویزا که دولت و شرکت های بزرگ آن را نادیده می گیرند این است که هر کارگری که بر اساس این ویزا به آمریکا مهاجرت می کند ، باید به اندازه نیروی کار آمریکایی حقوق بگیرد و آنها مجاز نیستند، یک آمریکایی را برای به کار گرفتن یک خارجی از کار برکنار کنند.
روزنامه آمریکایی می افزاید: در اواخر اکتبر 2014 به کارگران آی تی پارک های والت دیزنی و ریزورت گفته شد که تا سی ام ژانویه 2015 با آنها تسویه حساب خواهد شد. کارگران آمریکایی با کارگران خارجی که بر اساس ویزای اچ وان به آمریکا آورده شده بودند، جایگزین شدند.
نخستین بار نبود که چنین اتفاقی در آمریکا رخ می دهد. در ماه فوریه شرکت ادیسون اینترنشنال در کالیفرنیای جنوبی پانصد کارگر آمریکایی خود را اخراج و کارگران خارجی را که با استفاه از ویزای اچ وان وارد آمریکا شده بودند را جایگزین آنها کرد.
سناتورهای دو حزب جمهوری خواه و دموکرات از دولت اوباما خواستند از این شرکت توضیح بخواهد و در این باره تحقیق کند. آنها درباره برنامه ویزای اچ وان و تاثیر آن بر بازار کار امریکا ابراز نگرانی کردند.
در این هفته دولت اعلام کرد در این باره تحقیقی نخواهد کرد.
به نوشته این روزنامه، مشکل اصلی این است که دستروالعمل شرکت های بزرگ و دولت یکی است. هر دوی آنها می خواهند به طبقه متوسط آمریکا آسیب برسانند. طبقه متوسط مستقل برای شرکت ها و دولت بزرگ تهدید محسوب می شود. شرکت های بزرگ دوست ندارند رقیب داشته باشند و دولت بزرگ نیز یک جمعیت مطیع می خواهد که به دولت وابسته باشد و به حزب سیاسی رای بدهد که وعده کمک های بیشتر را داده باشد.
در یک مقطع مشاغل بزرگ و کوچک در حمایت از تجارت آزاد در آمریکا متحد شده بودند. اما اکنون این اتحاد به چشم نمی خورد. یکی از موفقیت های بزرگ اوباما رئیس جمهور شکستن این اتحاد بود. وی دقیقا برای از بین بردن این اتحاد به طور مستقیم وارد عمل نشد اما تلاش کرد اطمینان یابد دیگر منافع وال استریت با منافع آمریکایی های واقعی(طبقه متوسط) همسور نباشد.
برای طبقه متوسط مشاغلی که حقوق خوب داشته باشند ، اهمیت بسیاری دارند.
با برداشته شدن محدودیت برای مهاجرت، چیزی که اتاق بازرگانی و مشاغل بزرگ آمریکا می خواهند ، ضربه مهلکی بر پیکر طبقه متوط آمریکا خواهد بود.
در حال حاضر دولت بزرک تنها تهدید برای آزادی و رفاه آمریکایی ها نیست.شرکت های بزرگ تهدید بزرگ تری هستند. این دو محور شرارت در دنیای امروز محسوب می شوند.