کد خبر:۴۰۹۳۹۸
مهر ماه ۹۴؛

دانشکده هنر و معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر راه‌اندازی می‌شود

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: مرمت دانشکده هنر و معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر تا مهر ماه ۹۴ به پایان رسیده و این دانشکده راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دانشجونیوز، محمدحسن باستی، در بازدید از آخرین وضعیت پروژه در دست ساخت دانشکده هنر و معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: عملیات اجرایی این دانشکده از سال گذشته آغاز شده و شرایط متفاوتی با سایر پروژه های معماری استان دارد.

 

وی ادامه داد: با نگاه اولویت دار و با اهمیتی که استان بوشهر نسبت به دانشکده هنر و معماری داشته، ساختمانی واقع در محله قدیمی شیخ سعدون بوشهر در مرکز شهر به عنوان مکان دانشکده معماری بوشهر انتخاب شده است و از آنجا که این ساختمان نیاز به مرمت داشت، بازسازی آن در دستور کار قرار گرفته است.

 

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر بیان کرد: اساس مرمت و بازسازی این بنا، این بوده که سبک سنتی آن حفظ شود و همین امر باعث پیچیدگی شرایط کار شده است.

 

باستی ادامه داد: این بنا در کل هفت هزار متر مربع مساحت دارد که چهار هزار متر مربع آن در فاز نخست به بهره برداری می رسد.

 

وی افزود: تا کنون هفت میلیارد تومان برای مرمت ساختمان دانشکده هنر و معمار بوشهر هزینه شده و تقریبا سه میلیارد تومان دیگر برای تکمیل آن، اعتبار نیاز است.

 

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر، پیشرفت فیزیکی این دانشکده را در حال حاضر ۸۵ درصد ذکر کرد و بیان داشت: افق بهره برداری از این طرح، چهار ماهه است و با تامین بخشی از اعتبار طرح امیدواریم در مهر ماه سال آینده این دانشکده، راه اندازی شده و پذیرای دانشجویان باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار