به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وب دا، جلسه هماهنگي برگزاري اولين جشنواره «غذاي سالم» با حضور كارشناسان تغذيه از معاونتهاي درمان و غذا و بخش خصوصي در دفتر روابط عمومي و مركز اطلاع رساني دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
مدير مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي استان در اين جلسه هدف از برگزاري جشنواره «غذاي سالم» را معرفي غذاهاي سالم، روشهاي صحيح پخت غذا و توجه به آشپزي سنتي و تغذيه سالم در خانوادهها عنوان كرد.
عباس بحريني با بيان اينكه در اين جلسه كارشناسان در خصوص نحوه امتياز دهي به غذاهاي ارائه شده در جشنواره تصميم گيري نمودند افزود: مسلما نوع مواد اوليه غذا و روش پخت از معيارهاي مهم انتخاب غذاي برتر توسط هيئت داوران مي باشد.
به گفته وي، جشنواره «غذاي سالم» سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ماه جاري با تاكيد بر شعار بهداشتي سال ۹۴ (ايمني غذا از مزرعه تا سفره) با حضور شركت كنندگاني از تمامي اقشار جامعه در شهركرد برگزار ميشود.
بحريني در پايان اظهار اميدواري كرد: با برگزاري اين جشنواره بتوان قدمي در راستاي ارتقاء آگاهي و نگرش افراد در خصوص تغذيه سالم و نقش آن در داشتن جامعه اي سالم و پويا ايفا کرد.
لازم به ذكر است، علاقه مندان جهت شركت در جشنواره تا ۲۰ ارديبهشت ماه فرصت دارند تا از طريق تماس تلفني با شماره ۳۲۲۷۶۸۱۲ و يا مراجعه حضوري به سازمان تفريحي، رفاهي شهركرد اقدام کنند. اين جشنواره با برنامه هاي شاد ومتنوع وبرنامه هاي جنبي در ۲۲ ارديبهشت ماه، سه شنبه از ساعت ۱۶ در آموزشگاه شهيد بهشتي، واقع در ميدان بسيج برگزار وشركت براي عموم آزاد است.
اطلاعات تكميلي مربوط به جشنواره ،در سايت دانشگاه ودر بخش اطلاعيه ها قابل دسترسي مي باشد.