کد خبر:۴۰۹۶۲۹
دبیر هشتمین جشنواره آموزشی «شهید مطهری»:

۱۴۰ استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اختتامیه جشنواره«شهید مطهری» تقدیر می‌شوند

دبیر هشتمین جشنواره آموزشی «شهید مطهری» گفت: اختتامیه این جشنواره فردا با تقدیر از ۱۴۰ استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار رازی دانشکده بهداشت این دانشگاه با حضور اعضای هیاٌت علمی و دانشجویان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دارابی دیروز در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هر ساله برای پاسداشت از مقام معلم در روز شهادت شهید مطهری جشنواره آموزشی «شهید مطهری» در این دانشگاه برگزار می‌شود.

 

وی افزود: امسال هشتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری باشعار «ارتقای کیفیت آموزش و جایگاه آن در طرح تحول نظام سلامت» برگزار می‌شود.

 

دارابی با اشاره بر این‌که این جشنواره با مراسم و عنوان‌های مختلف در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، افزود: اختتامیه این جشنواره فردا در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ازساعت هشت صبح و با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار خواهد شد.

 

دبیر جشنواره آموزشی شهید مطهری با اعلام اینکه در این جشنواره از  اساتید و پیشکسوتان دانشگاه تقدیر خواهد شد، گفت: در جشنواره آموزشی شهید مطهری از ۱۶ استاد برتر، ۲۷ استاد بازنشسته، ۷۲ استاد که ارتقاء علمی یافته‌اند، ۱۹  استاد دارای فرآیندهای برتر ارتقای کیفی آموزش و همچنین از خانواده هشت نفر از درگذشتگان علوم پزشکی مشهد تقدیر می‌شود.

 

وی بیان داشت: امسال سعی شد تا تقدیر ار اساتید بازنشسته بر اساس عدالت محوری باشد.

 

دارابی خاطر نشان کرد: بر اساس روز شمار هفته آموزش برنامه های مختلف با محور ارتقای کیفیت آموزش در دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.
 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مرجعیت رهبری و مدیریت آموزشی، سنجش و اثربخشی آموزشی، محصولات آموزشی، ارتقای کیفی آموزش و خدمات طب سنتی، برنامه ریزی آموزشی زیربنای کیفیت نظام آموزشی و آموزش پزشکی در مسیر خودکفایی و توسعه ملی را از جمله محورهای این هفته برشمرد.


وی با اشاره به رشد ۳۰ درصدی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به سالهای گذشته، بیان داشت: هم اکنون ۲۷۰۰ دانشجو در این دانشگاه در رشته تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند.
 

دارابی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب ۱۵۳ رشته حوزه پزشکی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، PHD، دکتری تخصصی و فوق تخصص مشغول تحصیل هستند، خاطرنشان کرد:۸۰۲ عضوهیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عناوین استادیار، استاد، دانشیار و مربی فعالیت می کنند.
 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقای سطح کیفی- علمی دانست و گفت: سخنران جشنواره آموزش شهید مطهری یزدانی، رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي می‌باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار