به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبيلی، آیین تجلیل از اساتید و روسای ادوار دانشگاه محقق اردبیلی در سالن شهید خودسیانی دانشگاه برگزار شد.
گودرز صادقی در مراسم تجليل از استادان نمونه و روسای ادوار دانشگاه محقق اردبيلی ضمن قدردانی از زحمات عباس ميرعين عارفين، بنيانگذار دانشگاه محقق اردبيلی و روسای ادوار دانشگاه در توسعه علمی و فيزيکی دانشگاه گفت: دانشگاه محقق اردبيلی نگين آموزش عالی در منطقه است.
سرپرست دانشگاه با تشريح عملکرد دانشگاه محقق اردبيلی از زمان مديريت خود گفت: در سال 93 دانشگاه محقق اردبيلی از طرف آی.اس.تی در بين 56 دانشگاه جامع سراسری کشور با لحاظ چند دانشگاههای تهران، اصفهان و تبريز، موفق به کسب رتبه 23 کشوری شد.
وی با بيان اينکه ما در اين رقابت علمی از نظر استانی رتبه 14 را کسب کرده ايم، تصريح کرد: اين موفقيت در حالی کسب شده که استان به دليل تازگی و محروميت، بسياری از شاخصهای علمی و توسعه را نداشته است.
صادقی از افزايش در آمد دانشگاه محقق اردبيلی از محل طرح های بين سازمانی از 70 ميليون به 199 ميليون تومان خبر داد و گفت: اميدوارم امسال با تلاش و کوشش پژوهشگران عزيز و حوزه معاونت پژوهشی اين رقم افزايش چشمگيری داشته باشد.
سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: در سال گذشته در راستای تحقق شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مديريت جهادی، بسياری از امور با مديريت جهادی به سرانجام رسيد؛ چرا که ما بدون ادعا پيرو و خاضع مقام معظم رهبری هستيم.
وی با اشاره به شعارسال 94 «دولت و ملت، همدلی و همزباني» تصریح کرد: حضور اساتيد و مديران دانشگاه محقق اردبيلی لبيک گوی اين پيام است که اميدواريم سالی سرشار از برادری و اخوت پيشرو داشته باشيم و کارکنان زحمتکش ما سال ويژه ای را تجربه کنند.
صادقی از رشد 200 درصدی اعتبار پژوهشی پايان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری در سال 93 خبر داد و افزود: همچنين تعداد طرحهای پژوهشی در دست اقدام محققين دانشگاه از 72 طرح به 117 طرح افزايش يافته است. و مقاله های ISI و مقاله های داخلی 13 درصد افزايش داشته است.
سرپرست دانشگاه به عملکرد دانشگاه محقق اردبيلی در حوزه آموزش اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ايجاد يک رشته در مقطع کارشناسی، 8 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 18رشته و گرايش در مقطع دکتری به انجام رسيده است.
وي با يادآوری اينکه دانشگاه محقق اردبيلی در اسفند سال گذشته در شورای اداری استان، از طرف ستاد اقامه نماز، دستگاه قابل تقدير ويژه استان انتخاب شد، خاطرنشان کرد: همچنين تعداد نشريات دانشجويی و کانون های علمی، فرهنگی و هنری 300 درصد رشد داشته و تعداد شرکت کنندهگان در دوره های فرهنگی دانشگاه، از 140 نفر به 700 نفر در سال گذشته رسيد.
صادقی با بيان اينکه در دانشگاههای استان اردبيل کمبود صندلی وجود ندارد، گفت: اگرچه دانشگاه محقق اردبيلی 11هزار و 500 دانشجو دارد اما بر سر افزايش تعداد دانشجو با ساير دانشگاها رقابت نداريم چرا که هدف ما تلاش در راستای توسعه پارک علم و فناوری استان، مراکز رشد فناوری و توسعه و رشد در تحصيلات تکميلی دانشگاه است که اميدوارم اين فعاليتها در توليد علم به معنای تبديل به پول و ثروت در منطقه موثر باشد.