آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۰۵۳
استاد حوزه و دانشگاه: 

آموزش و پرورش جای سیاسی کاری نیست

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه آموزش و پرورش جای سیاسی کاری نیست، گفت: معلمان باید در دل دانش آموزان نفوذ معنوی داشته باشد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، حجت الاسلام ابوالحسن ایزدخواه ظهر امروز در نشست فرهنگی بصیرتی فرهنگیان خراسان جنوبی که در دانشگاه شهید باهنر بیرجند برگزار شد، گفت: معلم مظهر اسم محیی خداوند است به شرطی که قدر خود را بداند.

 

وی با بیان اینکه دشمن بدنبال رواج دادن پوچی در جامعه است، گفت: ما جهانی شدن را قبول داریم اما جهانی سازی را قبول نداریم.

 

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه آموزش و پرورش جای سیاسی کاری نیست، گفت: معلمان باید خودش در دل دانش آموزان نفوذ معنوی داشته باشد تا بتواند با رفتار خود بر فکر و اندیشه دانش آموزان اثر بگذارد.

 

ایزدخواه با اشاره به اینکه رشد علم از دوران حکومت صفویه در ایران متوقف شده است، گفت: استکبار می‌خواهد که به وسیله معلمان سطح فکری جامعه را پایین بیاورد و از این طریق به کشور ضربه بزند.

 

وی افزود: معلمان باید با بصیرت خود نقشه‌های دشمنان را خنثی کنند و نسل جوان کشور که دچار بحران شده است را نگه دارد که نلغزند.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۵ شبکه فارسی زبان بر روی مغز و فکر جوانان ما کار می‌کنند، گفت: معلمان نباید نسبت به این حیله‌های دشمن کم توجه باشند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
معلم
Oman
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲
کاش یک درصد حقوق و مزایا تان را ما داشتیم . تا حال ندیم امثال شما در کوچه بازار مغازه در حال خرید نیاز های اولیه باشید از کجا تامین می شود؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار