آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۲۳۸
سجادی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

جمع آوری بخشی از اسامی کاندیداهای جبهه پیروان

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: کمیته انتخابات در مرحله اول وظیفه جمع‌آوری اسامی کاندیداهای بالقوه و بالفعل را دارد البته بخشی از این کار انجام شده است و آنان بخش دیگر را انجام می‌دهند و وظیفه دومش نیز ارائه راهکارها و راهبردهای انتخاباتی مناسب است.

سید کمال‌الدین سجادی در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، درباره جزئیات جلسه شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار داشت: این جلسه با حضور اکثریت اعضا برگزار شد و طی آن درباره ترکیب ستاد انتخابات بحث شد و از تشکل های عضو جبهه درخواست کردیم تا نمایندگان خود را برای همکاری‌های بیشتر به این ستاد معرفی کنند.

 

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: در این جلسه  اعضای جبهه پیروان بر انجام ملاقات با جامعیتن و سایر تشکل‌های اصولگرا هم تاکید داشتند البته برخی اعضای جبهه دیدارهایی را با سایر اصولگرایان برگزار کرده‌اند اما بنا شد تا جبهه در این زمینه فعال‌تر شود.

 

وی درباره وظایف کمیته انتخابات تشکل متبوعش تصریح کرد: کمیته انتخابات در مرحله اول وظیفه جمع‌آوری اسامی کاندیداهای بالقوه و بالفعل را دارد البته بخشی از این کار انجام شده است و آنان بخش دیگر را انجام می‌دهند و وظیفه دومش نیز ارائه راهکارها و راهبردهای انتخاباتی مناسب است.

 

سجادی درباره فعالیت‌های استانی جبهه پیروان نیز گفت: مسئول بخش استان‌ها محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی است که تاکنون رایزنی‌های مناسبی در این زمینه داشته است و چندی پیش یک همایش استانی برگزار کردیم و اگر لازم باشد همایش‌های دیگری هم برگزار خواهد شد.

 

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: مسئولین استانی اسامی کاندیداهای مدنظر خود را پیشنهاد می‌کنند و جبهه بعد از انجام بررسی لازم نظر نهایی خود را به آنان اعلام می‌کند و انتخاب کاندیدا به شرایط خاصی بستگی دارد مثلا مسئله‌ای عنوان شد که کاندیدا اصلح باشد یا صالح مقبول، کاندیدایی که اصلح باشد و رای نداشته باشد چه فایده‌ای دارد فردی که به صورت نسبی صلاحیت‌هایی داشته باشد و دارای رای هم باشد ما طرفدار چنین کاندیدایی هستیم.

 

سجادی خاطر نشان کرد: جبهه پایداری و دیگر تشکل‌های اصولگرا به نظر می رسد از آن  فرمولی که برای انتخابات نهایی می‌شود، تبعیت کنند و  در مذاکراتشان هم  گفته‌اند که ما از جامعتین پیروی می‌کنیم و ما هم رایزنی‌هایی درباه فرمول نهایی با جامعیتن خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار