کد خبر:۴۰۲۶۲۰
سجادی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

طرح جبهه پیروان برای راه اندازی باشگاه احزاب/ از ۲۰+۱۰ بی‌‌‌اطلاعم

سخنگوی جبهه پبروان خط امام و رهبری ضمن ابراز بی اطلاعی از فرمول ۲۰+۱۰ که توسط برخی رسانه‌ها به عنوان مدل انتخاباتی اصولگرایان عنوان شده بود، گفت: نظر کلی بر این مبناست که براساس تعداد احزاب موجود بتوانیم فرمولی را تهیه کنیم که به تمامی احزاب اصولگرا بها داده شود.

سید کمال الدین سجادی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، از تدوین طرح جبهه پیروان درباره خانه احزاب خبر داد و اظهار داشت: این طرح براساس مطالعات و بررسی‌های اعضای جبهه تدوین شده است در ابتدا ما معتقدیم که باید نام خانه احزاب به باشگاه احزاب تغییر یابد  و سپس تمامی تشکل‌هایی که فعالیت قانونی دارند بتوانند حضوری فعال در باشگاه احزاب داشته باشند.

 

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: براساس این طرح تدابیری اندیشیده شده است که تمامی احزاب محوزدار سهمی در باشگاه احزاب داشته باشند البته باید در باشگاه احزاب کار صنفی انجام شود طرح جبهه تمامی موارد غیرقانونی را که در خانه احزاب قبل انجام می‌شد، برطرف کرده است.

 

وی درباره برنامه های انتخاباتی تشکل متبوعش در سال جدید تاکید کرد: جلسات انتخاباتی ما به صورت منظم برگزار می‌شود کمیته انتخابات نیز در حال رصد و جمع آوری اطلاعات از استان‌ها است.

 

سجادی ادامه داد: راهبرد کلی جبهه پیروان این است که ما گروه‌های مرجعی همچون جامعیتن داریم که تعامل با آنان را یک اصل مهم می‌دانیم و بنای اصولگرایان بر این است که با تعامل با جامعیتن فرمول ویژه‌ای را برای انتخاب و چگونگی وحدت تهیه کنند.

 

سخنگوی جبهه پیروان ضمن ابراز بی اطلاعی از فرمول ۲۰+۱۰ که توسط برخی رسانه‌ها به عنوان مدل انتخاباتی اصولگرایان عنوان شده بود، گفت: نظر کلی بر این مبناست که براساس تعداد احزاب موجود بتوانیم فرمولی را تهیه کنیم که به تمامی احزاب اصولگرا بها داده شود.

 

وی همچنین از آغاز برنامه‌ریزی جبهه پیروان برای انجام دیدار با جامعیتن و سایر اصولگرایان خبر داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار