محسن کوهکن نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره فعالیتهای انتخاباتی برخی از اعضای کابینه دولت، اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی همواره دولتها در زمینه انتخابات مجلس دست به تحرکاتی میزدند و میتوان گفت هیچ کدام از آن دولتها نگاه استقلال مداری نسبت به مجلس نداشتهاند.
وی ادامه داد: به صلاح و مصلحت خود دولتها است که نگاه طمعورزانه به اکثریت مجلس نداشته باشند چرا که تجربه نشان داد کسانی که با حمایت دولت وارد مجلس میشوند بعدا به ضد همان دولت تبدیل خواهند شد مثلا در دوره چهارم افرادی با حمایت یک وزراتخانه وارد مجلس شدند که همان نمایندگان موی دماغ آن وزارتخانه شدند.
کوهکن با بیان اینکه اگر دولت نیز نگاه فراحزبی داشته باشد نباید چشم طمع به اکثریت مجلس بورزد، گفت: به نمایندهای که با حمایت دولت وارد مجلس میشود برچسب وکیل الدوله بودن میخورد و نظراتش همچون یک فرد مستقل قابل پذیرش نخواهد بود.
نایب رئیس جبهه پیروان درباره احزاب زاییده دولتهای بعد از انقلاب ،تصریح کرد: دولتهای نهم و دهم اعتقاد چندانی به کارهای تشکیلاتی نداشتند به همین دلیل در آن زمان حزب رسمی و شناسنامهداری تشکیل نشد اما در زمان دولت اصلاحات مشارکت و در زمان سازندگی نیز کارگزاران شکل گرفت که شاهد عملکرد سوء آنان در جریان فتنه ۸۸ بودیم.
وی تصریح کرد: افرادی که سمت دولتی دارند و به کارهای تشکیلاتی و حزبی هم علاقمندند دقت کنند که باید دو شخصیت کاملا مجزا از یکدیگر داشته باشند و اجازه ندهند که از امکانات دولتی برای تحقق فعالیتهای تشکیلاتی استفاده شود.
کوهکن در پاسخ به اینکه مردم چگونه متوجه شوند که مسئول دولتی برای پیشبرد فعالیتهای حزبی از ظرفیت دولتی اسفاده نمیکند، خاطر نشان کرد: در اینگونه موارد مردم باید به میزان و چگونگی فعالیتهای حزب یا فرد مسئول قبل و بعد از حضورش در دولت دقت کنند مثلا قبل از گرفتن سمت دولتی فعالیت تشکیلاتیاش به چه میزان و چگونه بوده و بعد از گرفتن سمت نیز فعالیت در چه مسیری پیش رفته است.