کریمی: با تشکل‌های عضو جبهه پیروان دید و بازدید داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۶۹۵
تحویل سال نو به سبک مسئولان- ۲۱

کریمی: با تشکل‌های عضو جبهه پیروان دید و بازدید داریم

عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: عیدی دادن یکی از رسم‌هایی است که از گذشته در فرهنگ ما وجود داشته است.

احمد کریمی اصفهانی عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه تعطیلات ایام عید می تواند زمان مناسبی برای استراحت باشد، اظهار داشت: عیدی دادن یکی از رسم‌هایی است که از گذشته در فرهنگ ما وجود داشته است در گذشته بزرگتر‌های فامیل، حتی ریش سفیدان محل به کوچکتر‌ها هدیه‌هایی هر چند کوچک به عنوان عیدی می‌دادند و در ایام نوروز کوچکتر‌ها برای دست‌بوسی به محضر بزرگتر‌ها می‌رفتند و مهم دریافت هدیه تبرک یافته از سوی بزرگان بود.

 

وی افزود: ما نیز هر ساله به دیدار بزرگان فامیل می‌رویم و از آنان عیدی می‌گیریم البته بنده نیز به به فرزندانم عیدی می‌دهم و به این سنت حسنه علاقمندنم چرا که موجب تقویت محبت میان اعضای خانواده می‌شود.

 

کریمی اصفهانی گفت: امسال با تشکل‌های عضو جبهه پیروان دید و بازدید سیاسی داریم که الیته قرار شده تا در آن صحبتی از مباحث سیاسی نباشد.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار