کد خبر:۴۱۰۶۷۹

بروکينگز: آمریکا کشور ثروتمندی که مردمش با فقر دست به گریبانند

اندیشکده بروکینگز آمریکا می‌نویسد: آمریکا کشوری ثروتمند است، اما شمار زیادی از مردم این کشور با درآمدهایی که معمولاً در کشورهای در حال توسعه دیده می شود، زندگی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از   پایگاه اینترنتی اندیشکده بروکینگز آمریکا در مقاله‌ای می‌نویسد:  اندیشکده بروکینگز مقاله ای را درباره مشکل رو به گسترش فقر در نظام سرمایه داری آمریکا منتشر کرد.

 


آمریکا کشوری ثروتمند است، اما شمار زیادی از مردم این کشور با درآمدهایی که معمولاً در کشورهای در حال توسعه دیده می شود، زندگی می‌کنند.


بررسی اخیر «لوک شِیفر» و «کاترین اِدین» نشان می دهد در سال 2011 میلادی ، یک میلیون و پانصد هزار خانوار آمریکا دچار فقر «شدید» بوده اند که در آن هر یک از اعضای خانواده روزانه دو دلار یا کمتر درآمد دارد. البته شمار بسیاری ، حدود ۶ درصد از جمعیت آمریکا که هفت میلیون و صد هزار نفر از آنها را کودکان تشکیل داده اند ، دچار فقر «عمیق» هستند که درآمد خانواده ها از نصف خط فقر تعیین شده دولت فدرال ، کمتر است.

 


در سال 2015 میلادی، درآمد کمتر از ۵۸۸۵ دلار برای شخص، کمتر از ۷۹۶۵ دلار برای خانواده ای که در آن کودک با یکی از والدین خود زندگی می کند و کمتر از ۱۲۱۲۵ دلار برای یک زوج با دو فرزند، به عنوان آستانه فقر شدید تعریف شده است.

 


جالب است بدانیم که متوسط درآمد خانوارهای آمریکایی در سال 2013 میلادی تقریباً حدود ۵۲هزار دلار در سال بوده است.


اخیراً فقر از هر دو نوع شدید و عمیق در آمریکا رواج بیشتری یافته است و این مسئله در بیشتر تعاریف درآمد، حتی آنهایی که مزایا و پاداش غیرنقدی را بخشی از درآمد می دانند ، صادق است.

 

 


طبق آمارها ، بیش از ده درصد کودکان زیر شش سال در خانواده های دچار فقر عمیق زندگی می‌کنند؛ ده درصد سیاه پوستان و دوازده درصد لاتین تبارهای آمریکا دچار فقر شدید هستند، در حالیکه این رقم برای سفید پوستان فقط پنج درصد است.


افرادی که به تنهایی زندگی می‌کنند و همچنین خانواده هایی که در آنها مادر به تنهایی زندگی را اداره می‌کند، بیشتر با خطر فقر شدید روبرو هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار