کد خبر:۴۱۰۷۹۲

درخواست برای آغاز فعالیت ساخت یک خط لوله، در بستر دریای سیاه

شرکت گازپروم از شرکت ایتالیایی سایپم خواسته است تا فعالیت روی ساخت یک خط لوله را در بستر دریای سیاه آغاز کند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ پس از ماهها که شرکت سایپم ایتالیا مجبور شده بود کار و فعالیت روی ساخت بخش دریای طرح اجرای پروژه لغو شده ساوث استریم را متوقف کند، شرکت روسی گازپروم از این شرکت ایتالیایی خواسته است تا فعالیت و کار روی ساخت یک خط لوله را در بستر دریای سیاه  آغاز کند.

 

شرکت سایپم پارسال برنده قراردادهایی به ارزش ٢,٤ میلیارد یورو (٢.٧ میلیارد دلار) برای ساخت خط لوله ساوث استریم به منظور ترانزیت گاز روسیه به بلغارستان شده بود.

 

با این حال، اجرای این پروژه به دلیل مخالفتهای اتحادیه اروپا لغو شد و شرکت سایپم مجبور به توقف فعالیتها در این زمینه شد.

 

شرکت گازپروم از آن زمان یک خط لوله دیگر موسوم به خط لوله ترکیش استریم را جایگزین طرح ساخت خط لوله گازی ساوث استریم کرده است.

 

شرکت پیمانکار، ساوث استریم ترنسپورت متعلق به شرکت گازپروم در بیانیه ای اعلام کرد که شرکت سایپم اعلامیه ای مبنی بر لغو و برداشته شدن محدودیتها برای اجرای این پروژه از این پیمانکار دریافت کرده است.

 

رئیس شرکت گازپروم جمعه گذشته (١٨ اردیبهشت ماه) اعلام کرده بود که این شرکت تصمیم به آغاز ساخت خط لوله گازی ترکیش استریم گرفته است و مقدمات برای ساخت بخش زیردریایی آن در حال انجام است.

 

یک منبع رسمی ماه آوریل گذشته به رویترز گفته بود که شرکت سایپم در اولویت نخست برای در اختیار گرفتن قراردادهای ساخت خط لوله ترکیش استریم قرار دارد.

 

گازپروم قصد دارد که سالانه ٦٣ میلیارد مترمکعب گاز را با خط لوله ترکیش استریم ترانزیت و یک هاب گازی نیز در مرز ترکیه با یونان احداث کند.

 

ارزش سهام شرکت سایپم که ٤٣ درصد آن متعلق به شرکت ایتالیایی انی است در ماه دسامبر پارسال و پس از خبر لغو طرح ساخت خط لوله ساوث استریم ٤٣ درصد کاهش یافت.

 

خط لوله ساوث استریم برای ترانزیت گاز روسیه به اروپا بدون عبور از اوکراین طراحی شده بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار