کد خبر:۴۱۰۹۸۷
حسینی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اگر تهدیدات عملی شود نتیجه مذاکرات الزام آور نخواهد بود

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: طبق منشور سازمان ملل اگر در روند مذاکره کشوری با کشور دیگر و یا گروهی با گروه دیگر تهدیدی از سوی یکی از گروه‌ها صورت پذیرد و تهدیدات در صورت عملی شدن مذاکرات «کان لم یکن» تلقی می‌شود و نتیجه مذاکرات الزام آور و نافذ نخواهد بود.

سید باقر حسینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به تهدید‌های مکرر آمریکا در روند مذاکرات گفت: نه تنها آمریکا بلکه برخی از کشورهای دنیا که خود را ابرقدرت می‌پندارند هیچ تمایلی به مذاکره با ایران ندارند و تمام تلاش خود را می‌کنند تا مذاکرات نتیجه مثبت نداشته باشد.

 

وی در ادامه افزود: آمریکایی‌ها در مذاکرات به منافع خود توجه می‌کنند و قطعا کشورهای مخالف با مذاکره ایران و ۱+۵ را در جهت دستیابی به اهداف خود متقاعد خواهند کرد.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر امروز شاهد هستیم که آمریکا برخی از صحبت‌ها را در زمینه انرژی هسته‌ای و مذاکرات با ایران مطرح می‌کند در جهت دلگرم نگاه داشتن دوستان خود در جهان و منطقه است.

 

حسینی با تأکید بر این مطلب که همواره در روند مذاکرات میان گروهی با گروه دیگر جهت امتیاز گیری، رجز خوانی‌هایی صورت می‌گیرد، گفت: طبق منشور سازمان ملل اگر در روند مذاکره کشوری با کشور دیگر و یا گروهی با گروه دیگر تهدیدی از سوی یکی از گروه‌ها صورت پذیرد و تهدیدات در صورت عملی شدن مذاکرات «کان لم یکن» تلقی می‌شود و نتیجه مذاکرات الزام آور و نافذ نخواهد بود.

 

وی در ادامه با تأکید بر این مطلب که تمام تلاش آمریکایی‌ها در منطقه برای حفظ رژیم صهیونیستی است، گفت: امروز تمام بلاهایی که بر سر ملت‌های منطقه از سوریه تا یمن می‌آید برای این است که ملت‌های مسلمان خود را درگیر تروریست‌های داعش و تکفیری و طالبان کنند تا آمریکا و کشورهای هم پیمانشان بتواند از این مشغولی ملت‌های مسلمان حاشیه امنی برای اسرائیل در منطقه ایجاد کنند.

 

وی تصریح کرد: اگر آمریکا بخواهد تهدیدات و رجز خوانی‌های خود علیه ایران را اجرایی کند قطعا منافع خود در منطقه را به مخاطره می‌اندازد و در معرض نابودی قرار خواهد گرفت.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: اگر آمریکا بخواهد هر اقدامی علیه ایران در منطقه انجام دهد باید بداند در کمترین زمان با تمام قدرت نیروی نظامی ایران با آمریکا برخورد خواهد کرد.

 

حسینی در ادامه به دخالت نهادهای داخلی آمریکا در زمینه حقوق بشر ایران اشاره کرد و گفت: مطرح کردن موضوع حقوق بشر در روند مذاکرات هسته‌ای ایران با کشورهای ۱+۵ کاری بیهوده و عبث است.

 

وی افزود: به نظرم مسئولان نهادهای ملی آمریکا چشمان کوری دارند چرا که امروز نقض حقوق بشر در آمریکا نسبت به دیگر کشور‌ها به وضوح دیده می‌شود و نقض حقوق بشر آمریکا را می‌توان با شفافیت تمام در رفتار‌نژاد پرستانه آمریکایی‌ها با سیاهپوستان و در حمایت از تروریست‌ها و سعودی‌ها در حمله و کشته شدن کودکان و مادران بی‌گناه یمنی با موشک‌های ساخت آمریکا مشاهده کرد.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ادعای بیان نقض حقوق بشر در ایران توسط نهادهای ملی آمریکا تنها حربه‌ای است در جهت زیر فشار قرار دادن تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات با کشورهای ۱+۵ است.

 

نماینده مردم زابل در خانه ملت بیان کرد: اعضای تیم مذاکره کننده ایران باید در روند مذاکرات تنها در خصوص بحث هسته‌ای مذاکره کنند و‌‌ همان گونه که مقام معظم رهبری بیان فرموده‌اند: در مذاکرات اعضای تیم نباید بغیر بحث‌های هسته‌ای در بحث‌های دیگری ورود پیدا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار