به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛مهمترین مشکل و موانع سرمایه گذاری و رشد اقتصادی این شهرستان دو پدیده بغرنج سیل و خشکسالی است که بطور متناوب و با دوره های بازگشت و تکرار خسارت جانی و مالی زیادی به زمین های
کشاورزی، مناطق مسکونی و تاسیسات زیربنایی برق، آب، راه و تلفن وارد می کند.
وی ادامه داد: متوسط بارندگی سالانه در شهرستان نیکشهر 150 میلیمتر است که حدود 350 میلیون مترمکعب روان آب حاصل از بارندگی با وارد کردن خسارت به زیرساختها و بدون هیچ سودی به دریا می ریزد.
وی افزود: در طول سالیان گذشته فقط سد خیرآباد با 27 میلیون مترمکعب ذخیره آب و 500 سازه خاکی و بتنی آبخیزداری با ظرفیت 45 میلیون مترمکعب احداث شده است که توان ذخیره 20 درصد از روان آب ها را دارند و 80 درصد آنها به هدر می رود.
فرماندار نیکشهر بیان کرد: به منظور جلوگیری از خروج روان آب سطحی، تقویت سفره های آب زیرزمینی و تامین آب آشامیدنی و کشاورزی و کاهش خسارت وارده در مواقع سیل و بارندگی به این شهرستان و شهرستانهای پایین دست چابهار، کنارک و قصرقند مطالعه و احداث سد بر روی رودخانه های بنت، تنگ سرحه، ملوران، شگیم، شیرآباد، اسپکه، نکهچ و شهریانچ ضروری است.
صالحی افزود: باوجود پیگیری و مکاتبات با شرکت سهامی آب منطقه ای سیستان و بلوچستان برای مطالعه و احداث سد بر روی رودخانه های این شهرستان متاسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفته و این اقدام موجب نارضایتی مردم شده است.
وی با بیان اینکه پیگیری های لازم از طریق استانداری سیستان و بلوچستان انجام شده است، اظهار امیدواری کرد: با مساعدت و تدبیر استاندار و همراهی و کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی کار مطالعه و احداث سد بر روی رودخانه های نیکشهر از سر گرفته شود.
نیکشهر در 510 کیلومتر جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.