آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۶۸۲
رئیس دانشگاه بجنورد:

دانشجویان خراسان شمالی از نبود خوابگاه رنج می‌برند

رئیس دانشگاه بجنورد گفت: خراسان شمالی در بحث خوابگاه‌های دانشجویی از استان‌های ضعیف کشور محسوب می‌شود و دانشجویان از نبود خوابگاه رنج می‌برند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار»، احمد محقر در نشست با شماری از مدیران مرکز خراسان شمالی به مناسبت هفته خوابگاه‌ها تصریح کرد: اکنون 45 هزار دانشجو در استان خراسان شمالی تحصیل می‌کنند که تعداد خوابگاه‌ها نسبت به جمعیت دانشجویی غیر بومی بسیار ناچیز است.

 

رئیس دانشگاه بجنورد با بیان اینکه خراسان شمالی از نظر خوابگاه‌های دانشجویی از استان‌های ضعیف کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: برخورداری دانشجویان این استان از خوابگاه‌های در اختیار دانشگاه‌ها کمتر از یک‌ درصد است.

 

وی با اشاره به اینکه از چند سال قبل وزارت علوم و تحقیقات احداث خوابگاه‌ها را متوقف کرده است، گفت: باید از سایر ظرفیت‌ها از جمله ورود خیرین و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده شود.

 

محقر با تاکید بر اینکه ورود خیرین در بحث خوابگاه‌سازی بسیاری از کمبودها را برطرف می‌کند، گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه در این زمینه می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

 

این مسئول با اشاره به برنامه‌های تدوین شده به‌مناسبت هفته خوابگاه‌ها ادامه داد: حضور مسئولان و بازدید از خوابگاه‌ها و بررسی مسائل و مشکلات آن از جمله این برنامه‌هاست.

 

محقر با اشاره اینکه 26 اردیبهشت تا اول خرداد‌ماه به‌عنوان هفته خوابگاه‌ها نامگذاری شده است، تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه بجنورد تنها دارای دو بلوک خوابگاه پسران و دختران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار