به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ علی شریعتی ریشه نارضایتی در صنایع مصرف کننده روغن را اعمال برخی محدودیت ها توسط دولت برای کنترل سرانه مصرف روغن کشور اعلام کرد و اظهارداشت: در مرداد ماه ٩٣ پس از انجام جلسات کارشناسی جلسهای با معاونت غذای سازمان غذا و دارو کشور برگزار و سهمیه ای برای صنایع مصرف کننده روغن از قبیل چیس واسنک، شیرینی و شکلات و بستنی سازی مشخص شد.
وی با بیان اینکه مسئولیت اجرای این مصوبه به اتحادیه روغن واگذار شده است، افزود:عملکرد نامطلوب ستاد تنظیم بازار در ماه های پایانی سال قبل باعث شد تولید کنندگان چیپس و اسنک با ازبین رفتن سهمیه روغن روبه رو شوند به نحوی که واحدهای تولیدی برای جلوگیری از تعطیلی، روغن مورد نیاز خود را از بازار آزاد به قیمتی گرانتر از دست واسطه ها تهیه کردند.
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان چیپس و اسنک ایران با اشاره به اینکه امسال هم با کارشناسی های صورت گرفته و هماهنگی با معاونت غذای سازمان غذا و دارو سهمیه بخش تولید چیپس و اسنک مشخص شده است، گفت: مصرف این صنعت در سال ٩٣رقمی حدود ٧٠ هزارتن است و در سال ٩٤ نیز باتوجه به وضعیت مطلوب سیب زمینی که نهاده اصلی کشاورزی ما می باشد رقمی در همین حدود مصرف خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در سال گذشته به دلیل عدم تحقق سهمیه مقرر شده این صنعت با خطر تعطیلی و کاهش تولید مواجه شد، اظهارداشت: تولید کنندگان برای رهایی از این آسیب اقدام به تامین روغن مورد نیاز خود از بازارهای آزاد نمودند که همین امر موجب افزایش هزینۀ تولید و خروج آن از صرفه اقتصادی شد.