تحريم كالاهاي اسراييلي و مقابله با توطئه هاي رسانه اي استعمارگران
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۲۰
جمعيت حاميان ولايت خواستار شد؛

تحريم كالاهاي اسراييلي و مقابله با توطئه هاي رسانه اي استعمارگران

جمعيت حاميان ولايت با صدور بيانيه اي از تمامي مردم آزاده جهان خواست با تحريم كالاهاي اسراييلي و مقابله با توطئه هاي رسانه اي استعمارگران، اين غده سرطاني را از صحنه روزگار محو كنند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» در اين بيانيه با اشاره به حضور 60 ساله شكل گيري غده سرطاني رژيم غاصب در سرزمين مقدس فلسطين و عامل ايجاد زنجيره اي از ناآرامي و فتنه ها و جنگ در منطقه خاورميانه، تصريح كرده است: نتيجه توطئه ها و طرح هاي قدرت هاي استعمارگر جهاني و حمايت بي دريغ آمريكاي جنايتكار از رژيم صهيونيستي اسراييل ده ها سال است كه هر گونه روند صلح و سازش را در منطقه با بن بست روبرو كرده است.

جمعيت حاميان ولايت در پايان اين بيانيه آورده است: كشور هميشه سرافراز ايران و مردمان انقلابي آن با معرفي روز مقابله مستضعفين با مستكبرين از سوي بنيانگزار جمهوري اسلامي همواره صلاي آزادي قدس شريف را سر داده است و دولت انقلابي و مردم شريفمان از همه مردم آزاده جهان انتظار دارند ضمن شركت در راهپيمايي روز جهاني قدس، با انجام طرح هايي از قبيل تحريم كالاهاي اسراييلي و مقابله با توطئه هاي رسانه اي استعمارگران، اين غده سرطاني را از صحنه روزگار محو كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار