آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۳۳۲
مدیر عامل صندوق کارآفرینان امید خبر داد:

صندوق کارآفرینان امید تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات می‌‌دهد

نوراله زاده از تسهیلات ۲.۷ میلیارد تومانی با هدف احیای مجدد مجمتع شیلات پالنگان خبر داد و گفت: البته بخشی از این مبلغ مربوط به خود روستا است. برای تبدیل روستا به یک بافت مناسب برای جذب گردشگر، لازم است ساماندهی فعالیت‌های مرتبط با آن صورت بگیرد که به همین دلیل بخشی از آن تسهیلات در این زمینه هزینه می‌شود.

 

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ اصغر نوراله زاده در  از پرداخت تسهیلات تا سقف 100 میلیون تومان خبر داد و گفت: یکی از سطوح بسیار مهم در حوزه کارآفرینی که در سیاستگذاری‌ها و برنامه ریزی‌ها مغفول مانده و سرمایه گذاری در حد خرد و 10 نفر کار کن است.

 

 وی با بیان اینکه کارآفرینان خرد همواره با مشکلات متعددی روبرو بوده اند اظهار کرد: این بخش از کارآفرینان همواره با مشکلاتی نظیر عدم داشتن توجیه اقتصادی از نظر مقیاس تولید و فرآیند تولید تا بازار، نداشتن پوشش (ضمانت )مورد قبول نهادهای مالی رسمی، نداشتن تجربه قبلی،عدم توان دریافت تسهیلات با تعاریف رسمی( سود و میزان),مقرون به صرفه نبودن پرونده های تسهیلات خرد برای بانک‌ها و مواردی از این دست مواجه هستند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینان امید درباره اعتبارات خرد در ایران تصریح کرد: در کشور ما تجربه های نسبتاً‌مناسب ولی پراکنده ای در ارتباط با اعتبارات خرد وجود دارد. فعالیت صندوق تعاون کشور با هدف کمک به کارآفرینی در میان تعاونی‌ها، تشکیل صندوق اشتغال در کمیته امدام امام(ره)، زمزمه تشکیل صندوق های اعتبارات خرد روستایی و یا زنان نمونه ای از آن است.

 

نوراله زاده با بیان اینکه حمایت از روستا را در دستور کار قرار داده ایم افزود: تحقق هر روستا یک محصول را در برنامه داریم. مجتمع شیلات پالنگان کردستان شامل 54 مزرعه تکثیر ماهی و تولید بچه ماهی می باشد که با افتتاح آن شاهد اشتغالزایی بیش از 450 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم خواهیم بود.

 

 مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید روستای پالنگان را یکی از روستاه‌های هدف گذاری شده توسط صندوق برشمرد و افزود: پتانسیل موجود در روستاه ها کشور سبب شده صندوق کارآفرینی امید با شناسایی موقیعت‏ های مناسب اقتصادی در این روستا ها و حمایت مالی از طرح های اشتغال زا روستایی،‌ علاوه بر ایجاد زمینه رقابتی محصولات تولیدی، سببب ایجاد اشتغال پایدار در روستاها شده و در نتیجه شاهد کاهش مهاجرت به شهرها خواهیم بود.

 

نوراله زاده از تسهیلات 2.7 میلیارد تومانی با هدف احیای مجدد مجمتع شیلات پالنگان خبر داد و گفت: البته بخشی از این مبلغ مربوط به خود روستا است. برای تبدیل روستا به یک بافت مناسب برای جذب گردشگر، لازم است ساماندهی فعالیت‌های مرتبط با آن صورت بگیرد که به همین دلیل بخشی از آن تسهیلات در این زمینه هزینه می‌شود.

 

وی تصریح کرد: قرار است در قالب این طرح، روستا هم به استراحتگاهی مناسب برای گردشگران تبدیل شود.رفع برخی قوانین دست و پاگیر و حذف کاغذبازی‌های اداری از دیگر خواسته‌هایی بوده که با هدف جلب و جذب گردشگران و مسافران به پالنگان درخواست شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
غلامرضا شيخي
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۵
سلام خدمت مدير محترم متاسفانه قانون وقوانين وضع شده عالي ميباشد ولي در داخل استانهاي اين قوانين دلبخواهي است با توجه به اينكه مقام معظم رهبر ورياست محترم جمهور بابت اشتغال و زنده مانده توليد تلاش ميكند ولي در شهركوچكتر مسولين امر اينگونه كار نمكند. بدليل اين حرفا را زدم چون اينجانب داري ي واحد توليد در استان مركزي ميباشم با اشتغال مستقيم ٢٥ نفر ولي بدلايل بحران اقتصادي موجود از طرف اتاق اصناف بابت دريافت وام معرفي شدمولي متاسفانه جواب درستي بهم ندادن و بعد از پافشاري ورفت وامد بسيار جواب دادن چون از طرف اصناف معرفي شدين با اجباري به همكاري كردن باشما رو نداريم
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار