آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۳۴۳
سعید یاری در مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده خانه احزاب:

احزاب به رسمیت شناخته شده حائز اهمیت هستند نه جریانات سیاسی/ آپارتاید حزبی!

دبیرکل سازمان دفاع از منافع ملی گفت: احزاب به رسمیت شناخته شده حائز اهمیت هستند نه جریانات سیاسی چرا که جریانات سیاسی طیف‌های مختلفی از سطح مدرن، تکنوکرات‌ها و کارگزار‌ها تا راست سنتی و مدرن را در بر می‌گیرد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» دبیرکل سازمان دفاع از منافع ملی و نماینده احزاب مستقل در مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده خانه احزاب صبح امروز در تالار وزارت کشور، شد ضمن تشکر از این وزارتخانه گفت: خشت اول برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب بد گذاشته شده است.

سعید یاری ادامه داد: احزاب به رسمیت شناخته شده حائز اهمیت هستند نه جریانات سیاسی چرا که جریانات سیاسی طیف‌های مختلفی از سطح مدرن، تکنوکرات‌ها و کارگزار‌ها تا راست سنتی و مدرن را در بر می‌گیرد.

نماینده احزاب مستقل در مجمع عمومی با انتقاد از اقدام وزارت کشور در نحوه دیدارهای وزیر کشور با احزاب گفت: وزارت کشور با دعوت از برخی احزاب برای آن‌ها جلسه دیدار با وزیر و برای برخی دیگر نشست با معاون سیاسی هماهنگ کرد که این آپارتاید حزبی بوده و نفس تهذب مغایرت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار