آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۱۱۰

جلسه احزاب با مقیمی بدون حضوراصولگرایان برگزار شد

عضو هیئت رئیسه مجمع عمومی فوق العاده خانه گفت: در این جلسه تعدادی از اعضای هیئت رئیسه موقت خانه احزاب و مدیر کل سیاسی وزارت کشور گزارشات خود را ارائه کردند و مقرر شد تا ۳۰ پیشنهاد ارائه شده از سوی احزاب، جمع‌بندی شود.

قدرت علی حشمتیان عضو هیئت رئیسه مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، درباره جزئیات نشست روز گذشته اعضای هیئت رئیسه موقت خانه احزاب با معاون سیاسی وزیر کشور، اظهار داشت: جلسه مشترک هیئت اجرایی اولیه خانه احزاب و هیئت رئیسه مجمع عمومی فوق العاده با محمد حسین مقیمی روز گذشته در دفتر وی در وزارت کشور برگزار شد که در این جلسه آقایان کواکبیان، ظفرزاده، نمازی، نقیبی، مدیر کل سیاسی وزارت کشور، حجت الاسلام مرتضوی کیاسری، طاهرنژاد، حکیمی‌پور، پور نامدار، اسلامی‌تبار و مظاهری حضور داشتند.

 

وی ادامه داد: در این جلسه تعدادی از اعضای هیئت رئیسه موقت خانه احزاب و مدیر کل سیاسی وزارت کشور گزارشات خود را ارائه کردند و مقرر شد تا ۳۰ پیشنهاد ارائه شده از سوی احزاب جمع‌بندی شود و در جلسه آخر هیئت رئیسه که چهارشنبه این هفته برگزار می‌شود آخرین بحث‌ها هم انجام گیرد.

 

حشمتیان تصریح کرد: در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه، ۱۷ حزب درخواست عضویت در خانه احزاب را داشتند که بنا شد از ۱۶۹ عضو قبلی و همچنین این احزاب جدید برای حضور در مجمع عمومی دعوت بعمل آید یعنی جمعا در مجمع عمومی که ۲۱ خردادماه برگزار می‌شود از ۱۸۹ حزب برای حضور دعوت خواهد شد.

 

ناظر اول مجمع فوق‌العاده خانه احزاب با بیان اینکه بعد از اصلاح اساسنامه و در صورت تایید کمیسیون ماده ده احزاب، همان روز اعضای شورای مرکزی هم انتخاب خواهند شد، گفت: مقرر شده است تا از ۲۱ نفر اعضای شورای مرکزی ۷ نفر از میان اصولگرایان، ۷ نفر از اصلاح‌طلبان و ۷ نفر هم از مستقلین برای حضور در شورای مرکزی انتخاب شوند.

 

دبیرکل جمعیت مستقل ایران اسلامی  از تمامی احزاب و تشکل‌ها دعوت کرد تا در مجمع عمومی خانه احزاب حضور فعال داشته باشند و در جهت تحقق شعار همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت تلاش کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار