کد خبر:۴۱۳۴۰۰
توکلی درگفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد تا ۳ خرداد

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۴ تا پایان روز یک شنبه ۳ خرداد خبر داد.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد گفت: مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد تا پایان روز یک شنبه ۳ خرداد تمدید شد.

 

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور به تمامی داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که تاکنون نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی خود اقدام نکرده‌اند، توصیه کرد ضمن مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اطلاعیه‌های منتشره سازمان سنجش آموزش کشور به ویژه اطلاعیه این سازمان درباره کدرشته محل‌های جدید و برخی اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته که از بعدازظهر روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته نسبت به انتخاب حداکثر ۱۰۰ کد رشته محل اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار