کد خبر:۴۱۵۷۱۹

از زحمات و تلاش مديران روابط عمومي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور تجليل شد

از تلاش‌هاي روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در اطلاع‌رساني در خصوص اولين جشنواره فيلم و عكس سلامت تقدير شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وب دا، در اجلاس دو روزه مديران روابط عمومي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور كه با حضور وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي برگزار شد، از تلاش مديران روابط عمومي تجليل بعمل آمد.


محمد آقا جاني، معاون درمان وزارت بهداشت نيز در اين اجلاس با بيان اينكه موضوعات مرتبط با سلامت مردم به راحتي مي تواند به يك بحران اجتماعي تبديل شود، افزود: با اطلاع رساني به موقع مي توان از بروز چنين بحران هايي جلوگيري كرد.

 

معاون درمان وزارت بهداشت ضمن قدرداني از واحد ها و مراكز روابط عمومي دانشگاه ها خاطر نشان كرد: مهمترين اقدام دولت يازدهم، طرح تحول نظام سلامت بود كه نياز است اين نهال نوپا محافظت شود چرا كه استمرار آن نياز به حمايت و كارهاي طاقت فرسا دارد.


لازم به ذکر است،‌ از تلاش‌هاي رياست دانشگاه و روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در اطلاع رساني در خصوص اولين جشنواره فيلم و عكس سلامت كه هفتم خردادماه در فرهنگسراي سيمرغ واقع در نيشابور و به همت دانشكده علوم پزشكي نيشابور برگزار شد به عنوان يكي از سه دانشگاه فعال در سراسر كشور تقدير بعمل آمد.


بر اساس اين گزارش، اجلاس دوروزه مديران روابط عمومي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور، سازمان‌هاي تابعه و مسئولين روابط عمومي معاونت هاي ستاد مركزي ششم و هفتم خردادماه جاري در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار