آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۵۴۶
نسبت به میانگین بلندمدت ۴۷ ساله ثبت شد

کاهش ۵۵ درصدی حجم روان‌آب‌های کشور/مردم و کشاورزان صرفه‌جویی کنند

میانگین بلندمدت حجم کل روان آب‌های سطحی در اردیبهشت‌ماه ۶۷ میلیارد و ۷۶۴ میلیون مترمکعب و دوره مشابه سال گذشته ۳۱ میلیارد و ۷۱۶ میلیون مترمکعب بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، حجم روان‌آب‌های کشور در پایان اردیبهشت ماه سال جاری در مقایسه با میانگین بلندمدت 55 درصد کاهش یافته است.

 

طبق اعلام شرکت مدیریت منابع آب ایران، حجم روان آب‌های سطحی کشور در پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به 30 میلیارد و 520 میلیون مترمکعب رسیده است.

 

میانگین بلندمدت حجم کل روان آب‌های سطحی در اردیبهشت‌ماه 67 میلیارد و 764 میلیون مترمکعب و دوره مشابه سال گذشته 31 میلیارد و 716 میلیون مترمکعب بوده است.

 

براساس این گزارش، حجم جریان‌های سطحی در پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری رتبه چهل و پنجم را در 47 سال گذشته به خود اختصاص داده است.

حجم جریان‌های سطحی در هشتمین‌ماه سال آبی جاری در حوضه‌های دریای خزر، خلیج فارس، دریاچه ارومیه، مرکزی، هامون و سرخس به ترتیب 5 میلیارد و 98 میلیون مترمکعب، 16 میلیارد و 907 میلیون مترمکعب، یک میلیارد و 319 میلیون مترمکعب، 6 میلیارد و 4 میلیون مترمکعب، 236 میلیون مترمکعب و 956 میلیون مترمکعب ثبت شده است.

بر این اساس حجم روان‌آب‌های کشور در اردیبهشت‌ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در حوضه‌های خلیج فارس، دریاچه ارومیه و هامون به ترتیب 14، 17 و 16 درصد کاهش و در حوضه‌های دریای خزر، مرکزی و سرخس به ترتیب 13، 30 و 3 درصد افزایش یافته است.

همچنین حجم روان‌آب‌های کشور در اردیبهشت‌ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه درازمدت در حوضه‌های دریای خزر، خلیج فارس، دریاچه ارومیه، مرکزی، هامون و سرخس به ترتیب 59، 55، 67، 41، 81 و 58 درصد کاهش نشان می‌دهد.

بیشترین کاهش روان‌آب‌های کشور در حوضه آبریز هامون بوده که نسبت به سال گذشته 16 درصد و نسبت به درازمدت 81 درصد کاهش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار