کد خبر:۴۱۶۵۴۷
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خبر داد

افزایش میزان صادرات محصولات کشاورزی از کشور

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از افزایش میزان صادرات محصولات کشاورزی از کشور خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم بعد از ظهر امروز به همراه نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در بازدید از واحدهای سبزه پاک‌کنی «مجتبی» و شرکت تولیدی آرد «اطهر» بناب با قدردانی از تلاش‌های صادرکنندگان، اظهار داشت: رقم صادرات کشور در سال 93 به مرز 49 میلیارد دلار رسیده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این بازدید ضمن استماع گزارش مدیران واحدهای تولیدی و صادراتی شهرستان بناب  اظهار امیدواری کرد با به نتیجه رسیدن مطلوب مذاکرات شاهد افزایش میزان صادرات از کشور باشیم.

مصباحی‌مقدم در خصوص ایجاد و راه اندازی اتاق بازرگانی در بناب قول پیگیری داد.

 

تبدیل بناب به قطب تولید آرد در شمال‌غرب کشور

 

مدیر شرکت آرد اطهر نیز در این بازدید در گزارش خود با اشاره به تاریخچه تأسیس این واحد تولیدی گفت: این واحد در سال 1370 با توان تولید 80 تن در روز کار خود را آغاز و د رسال 81 با تجهیز واحد به تکنولوژی روز توان تولید خود را به 120 تن در روز افزایش داد.

جواد فشنگچی افزود: در سال 85 با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها میزان تولید به 200 تن در روز افزایش یافت و امروز اولین کارخانه در کشور هستیم که به صورت فول کار می‌کنیم.

وی اضافه کرد: بعد از اجرای طرح هدفمندی ظرفیت خود را به دو برابر یعنی تولید 400 تن در روز افزایش دادیم و پیش‌بینی می‌کنیم شهریورماه امسال با نصب دستگاه‌های جدید و افزایش توان تولید ظرفیت تولید خود را به 600 تن در روز افزایش دهیم که به عنوان تولیدکننده بیشترین میزان تولید آرد در شمال غرب کشور تبدیل خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت آرد اطهر، میزان ذخیره‌سازی و ظرفیت این کارخانه برای ذخیره گندم را 60 هزار تن اعلام کرد.

فشنگچی ضمن تقدیر و تشکر از حضور مسئولان در این واحد اظهار امیدواری کرد دولت با آزادسازی کامل نرخ آرد مشکلات جانبی آن را حل کند.

 

صادرات 9 هزار تنی کشمش و خرما به 35 کشور جهان از بناب

 

لازم به ذکر است، در ادامه این بازدید مدیر شرکت صادراتی مجتبی بناب نیز گفت: در سال 93 با 9 هزار و 600 تن صادرات انواع کشمش و خرما به 35 کشور جهان توسط این واحد 21 میلیون دلار ارزش صادرات ما بود.

مصطفی حدادی سپس از راه‌اندازی خط تولید کیفی در آینده نزدیک در این واحد خبر داد و افزود: با تجهیز و راه‌اندازی دستگاه‌های جدید اولین کارخانه در منطقه خواهیم بود که به این سیستم مجهز می‌شویم.

این صادرکننده نمونه گفت: با نصب و راه‌اندازی سیستم جدید میزان صادرات محصولات این واحد به 15 هزار تن افزایش خواهد یافت.

حدادی تصریح کرد: هیچ مشکلی از لحاظ صادرات به خارج از کشور نداریم، ولی در برگشت پول کالای صادراتی با مشکل مواجهیم که امیدواریم با به نتیجه رسیدن مذاکرات شاهد حل این مشکل نیز باشیم.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که کشمش ایران از مرغوبیت و کیفیت بهتری برخوردار است، در صورت تلاش بیشتر همکاران می توانیم بازار دنیا را بسوی محصولات خود جذب کنیم.

پس از استماع گزارش مدیران عامل شرکت‌های آرد اطهر و مجتبی، حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم از روند فعالیت و تولید این دو واحد در شهرستان بناب بازدید و بر پیگیری مسائل و درخواست‌های آنها قول مساعد داد.

در پایان این بازدید از سوی مدیران واحدهای تولیدی و صادراتی بناب بر ایجاد و راه‌اندازی اتاق بازرگانی در این شهرستان تأکید شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار