احقاق حق دانشجویان بورسیه تنها با پیروی از نظر کمسیون اصل ۹۰ امکان پذیر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۶۸۱
جعفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

احقاق حق دانشجویان بورسیه تنها با پیروی از نظر کمسیون اصل ۹۰ امکان پذیر است

سخنگوی کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه‌ای با کمسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به بحث و تبادل نظر پرداخته و اگر بر طبق این اجماع نظر ونظر کمسیون اصل ۹۰ کار ادامه پیداکند مسلماً در جهت احقاق حق دانشجویان بورسیه خواهد بود.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»؛ در خصوص تیم بازرسی اعزامی به وزارت علوم برای بررسی پرونده بورسیه گفت: این مسئله پیش از این بحث‌ها و چالش‌های زیادی داشته است و قرار شده است که  اقدامات لازم توسط وزیر صورت بگیرد.

 

وی افزود: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه ای با کمسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی  به بحث و تبادل نظر پرداخته و اگر بر طبق این اجماع نظر و نظر کمسیون اصل ۹۰ کار ادامه پیداکند مسلماً در جهت احقاق حق دانشجویان بورسیه خواهد بود.

 

سخنگوی کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه تاکید کرد: من نه به عنوان سخنگو بلکه به عنوان یک نماینده مجلس می‌گویم که دانشجویان بورسیه معلولند و در برابر  مشکلات آنها، دولت و سازمان‌ها و ارگان‌های وابسته قانونی برخورد کنند.

 

وی تصریح کرد: من به صراحت به وزیر علوم گفتم که این مسئله دانشجویان بورسیه را دچار چالش کرده و با آبروی آنها بازی شده و دچار مشکل روحی شدند و ادامه این روند کار ناصوابی است.

 

جعفری در پایان خاطر نشان کرد: کسانی که  آبرو  از این افراد برده‌اند در قیامت پاسخگو خواهند بود و در حال حاضر باید بر طبق نظر کمسیون اصل ۹۰ پیش رفت تا این دانشجویان هم به نتایج مطلوب برسندک

پربازدیدترین آخرین اخبار