کد خبر:۴۱۹۲۹۸
برنامه‌هاي ويژه ماه مبارك رمضان در ۶۰ كشور جهان؛

اعزام قاري و گروه تواشيح براي محافل قرآني/ اعزام مبلغ براي محافل ايراني

برنامه‌هاي ويژه ماه مبارك رمضان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با اعزام گرو‌ه‌هاي تواشيح و قاريان بين‌المللي قرآن به ۱۹ كشور و همچنين، اعزام مبلغان به ۴۱ كشور اجرا مي‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از  اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، براي گسترش اندیشه و تفکر قرآنی در سطح بین‌المللی و نیز تعمیق، ترویج و تبلیغ معارف قرآن کریم در میان جوامع مسلمان، اين سازمان اقدام به اعزام گروه‌هاي تواشيح و قاريان بين‌المللي قرآن كريم، ويژه ایام ماه مبارک رمضان به خارج از كشور، مي‌كند.

 

اعزام گرو‌ه‌هاي تواشيح و قاريان بين‌المللي قرآن به 19 كشور جهان

 

در اين چارچوب از هفته اول تا پایان ماه مبارک رمضان گروه‌های تواشیح به کشورهای ترکیه(ارزروم و آنکارا)، پاکستان(کراچی، لاهور و اسلام‌آباد)، تایلند، اتریش، تونس و اوگاندا اعزام و به اجراي برنامه در محافل ديني و مراكز فرهنگي مي‌پردازند.

 

همچنين، قاریان بين‌المللي قرآن كريم به کشورهای هندوستان(دهلی، بمبئی و حیدرآباد)، چین(شانگهاي)، ترکیه(استانبول)، گرجستان، قرقیزستان، سریلانکا، فیلیپین، آلمان، کرواسی، فرانسه، ایرلند، زامبیا و عراق اعزام و نواي روح بخش قرآن كريم را در ميان خيل علاقمندان طنين انداز خواهند كرد.

 

تبليغ چهره به چهره قرآن و اسلام در 41 كشور

 

از ديگر برنامه‌هاي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ويژه ماه مبارك رمضان، اعزام مبلغان ديني به 41 كشور جهان است؛ اين اقدام فرهنگي درپي درخواست‌هاي ايرانيان مقيم خارج از كشور از طريق رايزنان فرهنگي كشورمان صورت مي‌گيرد كه طي آن معارف ديني و احكام شرعي براي مخاطبان بيان خواهد شد. همچنين اين مبلغان اقدام به برگزاري سلسله نشست‌هاي ويژه احكام و آموزه‌هاي قرآني خواهند نمود.

 

بنابر اعلام اين خبر، اين سازمان در تلاش است تا با بهره‌مندي از فضاي معنوي ماه مبارك رمضان و حضور قاريان، گروه هاي تواشيح و نيز مبلغين توانمند، چهره رحمانی اسلام را معرفي و به مردم جهان بشناساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار