آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۵۸۸
نشست «گزاره برگ ملی و همدلی و همزبانی با دولت» در گرگان-۴؛

مجلسی: «دلواپسی» عین «همدلی» است

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: دلواپسی در صورت نقد صحیح عین همدلی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ مریم مجلسی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، در نشستی با عنوان « گزاره برگ ملی و همدلی و همزبانی با دولت» که توسط نمایندگی استانی «خبرگزاری دانشجو» در گلستان برگزار شد، گفت: همدلی و همزبانی به معنای بی تفاوت نبودن است که مبتنی بر خیرخواهی است.

 

وی با بیان اینکه کارهای دولت جدای از ملت نیست، تصریح کرد: مطمئنا به عنوان یک منتقد مطلبی را با خصومت بیان نمی‌کنیم چرا که مواضع دولت تأثیر مستقیم روی ملت دارد و بی شک مطلبی را بیان نمی‌کنیم که بعدها تبعات آن دامن خودمان را بگیرد.

 

مجلسی با تأکید بر اینکه دلواپسی در صورت نقد صحیح عین همدلی است، متذکر شد: نقد و همدلی هیچ مغایرتی با هم ندارند در مقابل از دولت نیز انتظار می‌رود همانگونه که در بیان می‌گوید از نقد استقبال می‌کند در عمل نیز عکس العملی در طراز شأن اجتماعی یک مسئول حکومتی ارائه بدهد.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اضافه کرد: دولت برای افزایش همدلی باید عملکرد خود را به نحوی ارتقا دهد که نقدی در پی نداشته باشد یعنی مردم تناقضی بین عملکردهای دولت و منویات ولی فقیه و دیگر خطوط قرمز نظام نبینند که بابا نقدی گشوده نشود علی ایحال اگر اشتباهی رخ دیگر نپذیرفتن نقد خلاق همدلی و همزبانی است.

 

مجلسی در پایان با تأکید بر رعایت خطوط قرمز نظام و انقلاب توسط دولت، ابراز امیدواری کرد تا فرزندان نظام در تیم دیپلماسی هسته ای کشورمان بتوانند تمام قد بر مواضع به حق مندرج در گزاره برگ ملی در مقابل غرب اصرار بورزند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار