همكاري ايران و آلمان در زمينه برپايي نمايشگاههاي هنري
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از موزه هنرهاي معاصر تهران، در اين ديدار محمود شالويي از همکاري رايزن فرهنگي سفارت آلمان و انستيتو گوته در برگزاري نمايشگاه هنرمندان آلماني (ارنست بارلاخ و کته کلويتس) در موزه هنرهاي معاصر تهران قدرداني کرد.
در اين نشست فليس دوراک، رايزن فرهنگي آلمان نيز خواستار همکاريهاي مشترک بعدي نظير برپايي نمايشگاههاي دوجانبه در ايران و آلمان با حضور هنرمندان دو کشور شد که با توجه به ظرفيتهاي بالاي هنري طرفين مقرر شد با همکاري رايزن آلمان، موسسه گوته و همچنين انجمن بارلاخ، نمايشگاه آثار دو هنرمند اکسپرسيونيسم آلماني (ارنست بارلاخ و کته کلويتس) توسط مرکز هنرهاي تجسمي در شهر اصفهان برپا شود.
همچنين مقرر شد در اکتبر و نوامبر 2010 نمايشگاهي از هنرمندان برجسته آلماني در تهران و به موازات آن نمايشگاهي از هنرمندان ايراني در آلمان برگزار شود.
علاوه بر اين تعدادي از هنرپژوهان آلماني مقالات خود را در زمينه هنر ايراني براي دبيرخانه دومين جشنواره هنرهاي تجسمي فجر ارسال مي کنند تا در هنگام برگزاري جشنواره مورد استفاده قرار گيرد.
سال گذشته نيز پژوهشگراني از آلمان، فرانسه، استراليا و ديگر کشورها آخرين دستاوردهاي پژوهشي خود را در نخستين همايش بينالمللي فجر ارائه کردند.
همچنين نمايشگاه آثار طراحي و مجسمههاي دو هنرمند آلماني، ارنست بارلاخ و کته کلويتس با 167 اثر طراحي، چاپ، و به همراه 25 اثر مجسمه با همکاري سفارت آلمان و انستيتو گوته در سال گذشته در موزه هنرهاي معاصر تهران برگزار شد و اين نمايشگاه مورد استقبال هنرمندان، هنرجويان و بازديدکنندگان قرار گرفت./انتهاي پيام/