مشارک کليه نهادهاي فرهنگي و اجرايي در طرح امنيت اخلاقي ضروري است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام محمدحسن فروزان نژاد يکشنبه 12 خردادماه در جلسه کميسيون فرهنگي مبارزه با مفاسد اجتماعي که در ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر هرمزگان برگزار شد، ضمن گراميداشت سالگرد ارتحال ملکوتي امام خميني(ره)، تمامي دغدغه هاي امام راحل را مسايل اجتماعي عنوان کرد و افزود: مسايل اجتماعي و نظم عمومي امري حياتي است لذا مشارکت همه جانبه دستگاه ها و نهادهاي فرهنگي امري ضروري است.
دادستاني، رئيس پليس و امنيت فرماندهي انتظامي هرمزگان نيز تشکيل بانک اطلاعات در خصوص دستگيري و مجازات اراذل و اوباش، اجراي گشت ارشاد و دستگيري باند بزرگ قاچاق انسان در دوم خردادماه امسال را از جمله اقدامات انجام شده طرح امنيت اخلاقي در استان ذکر کرد و خواستار همکاري بيشتر ائمه جماعات و دانشگاه ها در خصوص پيشگيري از جرم در پيشبرد طرح امنيت اخلاقي در جامعه شد.
لازم به ذکر است، در اين جلسه که به منظور بررسي راهکارهاي علمي و مطلوب ارتقاي امنيت اخلاقي برگزار شد، اعضاي کميسيون بر اقدام جدي و پيگيري مصوبات جلسه که شامل برنامه ريزي براي برگزاري همايش بزرگي با حضور نيروها، ستاد پيگيري حفاظت اجتماعي، بسيج، حوزه هاي علميه، مراکز آموزش عالي، شوراهاي امر به معروف و نهي از منکر ائمه جماعات شيعه و سني در جهت آگاهي بخشيدن و تبيين ترفندهاي بيگانگان و اقدام مناسب توسط آموزش و پروش و دانشگاه ها در خصوص فرهنگ سازي امنيت اجتماعي و اخلاقي به ويژه در بحث پوشش، تاکيد کردند. /انتهاي پيام/