آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۰۶۶۱

هشدار واشنگتن درباره قدرت نظامی چین

وزارت دفاع آمریکا نیروی پیشرو است و برایمان اهمیت دارد در برابر توانمندیهای چین حرفی برای گفتن داشته باشیم. آمریکا در ۲۵ سال گذشته به برتری فناوری وابسته بوده اما اکنون این حاشیه برتری فناوری در حال فرسایش و کنار رفتن است.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»،‌ به نقل از  رویترز؛ "رابرت ورک" معاون "اشتون کارتر،" وزیر دفاع آمریکا، نسبت به تلاش‌های جدی چین برای ضربه زدن به برتری فناوری‌های هوا- فضای واشینگتن و به چالش کشیدن ارتش آمریکا هشدار داد.

 
 
مقام ارشد پنتاگون که در جمع گروهی از کارشناسان حوزه هوا و فضا در زمینه‌های نظامی و غیرنظامی صحبت می‌کرد با هشدار درباره پیشرفت‌ها و تلاشهای چین در این حوزه‌، گفت: چین به سرعت در حال کم کردن فاصله دانش سامانه‌های هوایی با ارتش آمریکا است. این کشور به منظور پیشتازی و سبقت گرفتن از آمریکا، در تلاش است فناوری‌ و سامانه‌های جدیدی در حوزه‌ مرتبط با هوا و فضا ارائه دهد.
 
 
سخنان " ورک"  به حرکت سریع چین در پایان دادن به شکاف‌های فناوری، توسعه هواپیماهای رادارگریز، هواپیماهای شناسایی پیشرفته، موشکهای پیچیده و تجهیزات درجه یک جنگ الکترونیک اشاره دارد. 
 
 
وی در ادامه تاکید کرد: پنتاگون ضمن امیدواری برای داشتن رابطه‌ای سازنده با چین، نمی‌تواند به جنبه‌ها و ابعاد رقابتی این ارتباط‌ به ویژه در حوزه توانمندی‌های نظامی بی‌توجه باشد.
 
 
معاون "کارتر" در پاسخ به سوالی درباره روابط پکن و واشینگتن گفت هر دو کشور روابط دوجانبه خود را نوعی همکاری آمیخته با رقابت می‌بینند. وی افزود: ما امیدواریم به مرور زمان جنبه‌های همکاری بر جنبه‌های رقابت سبقت بگیرد و بر آن فائق شود. وزارت دفاع آمریکا نیروی پیشرو است و برایمان اهمیت دارد در برابر توانمندیهای چین حرفی برای گفتن داشته باشیم. آمریکا در 25 سال گذشته به برتری فناوری وابسته بوده اما اکنون این حاشیه برتری فناوری در حال فرسایش و کنار رفتن است.
 
 
تنش‌ها میان پکن و واشینگتن به دنبال اقدامات اخیر نظامی آمریکا در شرق آسیا بار دیگر افزایش یافته است و هریک با ارائه جدیدترین تجهیزات نظامی سعی در قدرت‌نمایی مقابل دیگری دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار