آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۰۹۵۳
دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه‌ای منتشر کرد

نظر رهبر انقلاب درباره تیم مذاکره‌کننده‌ و منتقدان آن‌ها

رهبر انقلاب روز سه‌شنبه در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام، سه نکته را در مقدمه‌ی بحث درباره مسئله هسته‌ای تشریح کردند که دو نکته آن درباره اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای و منتقدان آن‌ها بود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه‌ای؛ رهبر انقلاب روز سه‌شنبه در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام، سه نکته را در مقدمه‌ی بحث درباره مسئله هسته‌ای تشریح کردند که دو نکته آن درباره اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای و منتقدان آن‌ها بود.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR این نکات را به شرح زیر در دسترس مخاطبان قرار داده است.

 

عدم تفاوت مواضع رهبرى در جلسات عمومى با جلسات خصوصى


در مسئله‌ى هسته‌اى، سه نکته را ابتدائاً و مقدّمتاً عرض میکنم، بعد هم مطالبى را که در این زمینه هست، به عرض میرسانم.


 نکته‌ى اوّل اینکه آنچه بنده اینجا در این جلسه یا در جلسات عمومى میگویم، عیناً همان حرفهایى است که در جلسات خصوصى به مسئولین، به رئیس‌جمهور محترم و به دیگران میگویم. این خطّ تبلیغى‌اى که دیدیم و مى‌بینیم دنبال میکنند که بعضى از خطّ قرمزهایى که رسماً اعلام میشود، در جلسات خصوصى از آنها صرف‌نظر میشود، حرف خلاف واقع و دروغى است. آنچه ما اینجا به شما میگوییم یا در جلسات عمومى میگوییم، عیناً همان حرفهایى است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکره‌کننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکى است.



هیئت مذاکره‌کننده، هیئتى امین، غیور، شجاع، متدیّن


 نکته‌ى دوّم، بنده هیئت مذاکره‌کننده را - همین دوستانى که این مدّت این زحمات را بر دوش گرفته‌اند - هم امین میدانم، هم غیور میدانم، هم شجاع میدانم، هم متدیّن میدانم؛ این را همه بدانند. اکثر حضّارى که اینجا تشریف دارید، از محتواى مذاکرات خبر ندارید؛ اگر شما هم از محتواى مذاکرات و جزئیّات مذاکرات و آنچه در مجالس میگذرد مطّلع بودید، به بخشى از آنچه بنده گفتم، حتماً اذعان میکردید. من البتّه علاوه‌ى بر اینها، بعضى از این دوستان را از نزدیک مى‌شناسم، بعضى را از دور با سوابقشان مى‌شناسم؛ اینها مردمانى هستند متدیّن و امین؛ اینها امینند؛ قصدشان این است که کار کشور را پیش ببرند، گره را باز کنند و دارند تلاش میکنند براى این کار. انصافاً غیرت ملّى هم دارند، شجاعت هم دارند، در مقابل یک تعداد کثیرى از کسانى قرار میگیرند - که حالا نمیخواهم تعبیرِ متناسب واقعى را بکنم، چون گاهى تعبیرهایى هست که واقعاً شایسته‌ى آن تعبیرند امّا خب، مناسب نیست که ما به زبان بیاوریم - و انصافاً در مقابل آنها با شجاعت کامل، با دقّت کامل مواضع خودشان را بیان میکنند، دنبال میکنند و تعقیب میکنند.



لزوم توجّه به خطرات و دشوارى‌هاى مذاکرات در انتقاد از مذاکرات


 نکته‌ى سوّم در مورد منتقدین محترم است. بنده با انتقاد مخالف نیستم، عیبى ندارد، انتقاد لازم است و کمک‌کننده است، منتها این را همه توجّه داشته باشند که انتقادکردن آسان‌تر از عمل‌کردن است. عیبهاى طرف مقابل را در آن عرصه‌اى که قرار دارد، ما راحت مى‌بینیم، درحالى‌که خطرات او، دشوارى‌هاى او، نگرانى‌هاى او، مشکلات او را انسان نمى‌بیند. مثل این است که شما کنار یک استخرى ایستاده‌اید، دارید تماشا میکنید؛ یک‌نفر هم رفته است روى ارتفاع، از ده‌مترى میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستاده‌اید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال. بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن ده‌مترى به آب یک نگاهى بکنید، آن‌وقت قضاوت بکنید! انتقادکردن آسان است. [البتّه‌] این حرف من مانع از انتقاد نشود؛ انتقاد بکنید لکن توجّه داشته باشید که انتقادها با لحاظِ این معنا باشد که آن طرف مقابل بعضى از عیوبى را که ما در انتقادمان ذکر میکنیم ممکن است میدانند، [امّا] خب به این نتیجه رسیده‌اند یا ضرورتها آنها را به اینجا کشانده یا به هر دلیل دیگرى. البتّه بنده نمیخواهم بگویم اینها معصومند؛ نه، معصوم نیستند؛ ممکن است انسان یک‌جاهایى در تشخیص، در عمل خطا هم بکند، امّا مهم این است که به امانت اینها و به دیانت اینها و به غیرت اینها و به شجاعت اینها ما اعتقاد داریم. این سه نکته‌ى لازمى که در مقدّمه‌ى عرایضم عرض کردم.

 

 

با توجه به پهنای باند اینترنت خود ، می توانید این فیلم را با کیفیت های مختلف زیر دریافت نمایید

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱
خوب خداروشکر که رهبری هم همه جوره تیم مذاکره کننده رو حمایت کردن تا کور شوند حسودان و ادم های ریا کار و دلال جنگ و تحریم که توی مجلس خود را سخن گوی رهبری خوانندن تا کور شوند و خفه بشن روزنامه های تند رو و جناح احمدی نژاد ملعون و روزنامه کیهان
0
2
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۶
باز بگویید که برای ترکمانچای مذاکره میکنیم.
باز بگویید که تیم مذاکره کننده وطن فروش هستند.
باز هم انتقاد های بیجای خود را بکنید.
بازهم مذاکره کنندگان را تضعیف کنید.
باز هم....
نمیدانم بعضی چگونه سنگ رهبری را به سینه میزنند و خلاف گفته ایشان عمل میگنند.
ایشان واقعا تنها هستند. واقعا.(چون انان که در ظاهر پیرو سینه چاک ایشانند خلاف راه ایشان را میروند.)
میدانم تایید نمیکنید ولی من نطر خودم را گفتم تا بعضی ها نگویند در ایران ازادی بیان نیست.
0
0
ناشناس
United States of America
۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۶
البته خوبه مواضع رهبری درباره ی بالا سری تیم مذاکره کننده رو هم تشریح کنید
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۹
ای جااانم فدای رهبر
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
سلام دستتون درد نكنه كه سخن رهبري عزيز رو با اين همه فايل و فرمت مختلف و با اندازه هاي مختلف روي سايتتون گذاشتين. خسته نباشين. ياعلي
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار