کد خبر:۴۲۱۳۰۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز پاسخ می دهد؛

پشت پرده اعتراض پرستاران تبریز چیست؟/صومی از اشتباه علوم پزشکی می گوید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: پرستاران عموماً کارخودشان را می‌کنند و در عین حال اعتراض هم دارند و ما سعی می‌کنیم مشکلات حل شود.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از زیتون ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره اعتراض پرستاران تبریز که در چند روز گذشته خبرساز شده بود گفت: ما یک اشتباه بزرگی که کردیم این بود که انتظارات را بالا بردیم. وی افزود:به دنبال افزایش تعرفه ها، ما ۱/۷ درصد بیشتر از سال های قبل به پرستاران داده ایم. اما نمی دانم چگونه پرستاران به این باور رسیده اند که باید بیشتر به آنها داده می شد.

 

صومی درباره نحوه توزیع گفت: توزیع منابع از نظر ما مشکل نداشت. بالاخره باید با یک نرم افزاری توزیع شود. بیش از توزیع من فکر میکنم انتظارات مشکل ساز شده است.

 

وی در توضیح مشکل اخیر پرستاران گفت: ما قبلاً ۲۰ درصد از در آمدهای پزشکان را به کادر بیمارستان می دادیم اما با اجرای مرحله سوم طرح سلامت آمدیم این ۲۰ درصد را به ۲۷/۵ درصد افزایش دادیم. محاسبات اولیه ما نشان می داد که افزایش کارانه کادر ۱/۷ درصد بشود ما این مبلغ را علی الحساب پرداخت کردیم.

 

صومی خاطرنشان کرد: ما قبلاً به سرپرست ها کارانه بیشتری می دادیم اما در آئین نامه جدید برای اینکه پرستاران رغبت داشته باشند اعلام کردیم که کارانه پرستاران بعد از ظهر ها و شب کار ضریب خواهد خورد. قبلاً کسانی که صبح ها بودند بیشتر می گرفتند اما با این طرح عملاً کسانی که بیشتر کار می کنند بیشتر می گیرند. این موضوع یکی از دلایل اعتراض برخی از پرستاران صبح کار می باشد.

 

دومین قسمت مشکل این است که ما دو صندوق داریم که یک صندوق جزو حرفه ای پزشکان است که به کادر درمانی می دهیم. درصدی از آن را هم به قسمت اداری مالی می دهیم که صندوق ها متفاوت است. در این تقسیم بندی جدید به نظر می رسد دریافتی قسمت اداری مالی بیشتتر بوده است. ما احساس می کنیم طرح سلامت میتواند مشکلات را حل کند اما زمان می برد.

 

صومی در خاتمه گفت: پرستاران عموماً کارخودشان را میکنند و در عین حال اعتراض هم دارند و ما سعی میکنیم مشکلات حل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار