کد خبر:۴۲۲۳۰۶
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان:

مسئول حراست دانشگاه صوفی رازی زنجان باید پاسخگو باشد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان گفت: مسئول حراست دانشگاه صوفی رازی زنجان باید پاسخگو باشد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از زنجان؛ مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان با محکوم کردن اقدام مسئولین دانشگاه صوفی رازی زنجان، از مسئولین این دانشگاه و خصوصا حراست این دانشگاه در مورد اقدام صورت گرفته پاسخ خواست.


وی افزود: ما دانشجویان هتک حرمت انجام شده به حجاب و پوشش اسلامی را محکوم می کنیم و درصورت بی توجهی مسئولان در فرصت مناسبی پاسخی دندان شکن خواهیم داد.


ما افسران جوان جنگ نرم پای آرمان ها و ارزش های اسلامی و انقلابی ایستاده و برخورد غلط مسئولان موسسه صوفی را که یاد آور دوران ننگین رژیم طاغوت است در شهر حسینی بر نمی تابیم و در مقابل بی غیرتی مسئولان ساکت نخواهیم ماند. احساس می کنیم که حس غیرت دینی در برخی از موسسات رنگ باخته است و آنهایی که با خون شهدا در این مملکت صاحب منسب شده اند خودشان را در این جنگ فرهنگی باخته اند و هل شده اند و بر قاعده هوس تصمیم می گیرند غافل از اینکه جوانان امروز از جوانان دیروز هوشیارتر و محکم تر بر سر ارزش ها ایستاده اند.


 آن مسئول حراستی که در پی اعتراض دانشجویان چادری بی تفاوت و خنثی عمل کرده است باید پاسخگو باشد آیا این منکر انجام شده از سوی آقایان دارای ابلاغیه و مجوز است؟


 آیا این قانونی شده است که اجرایی می کنند؟ این قانون نانوشته در کجا ابلاغ شده که امروز مجری این چنین هتاکی ها شده اند !


 چرا به جای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ فرهنگی در صدد کمک کردن به آندولسی کردن ایران اسلامی هستند ؟

 


 برای یک بارهم که شده مسئولین وصیت نامه های شهدارا بخوانند و بدانند که شهدا رفتند تا چادر از سر مادران و خواهران ایران اسلامی نیفتد. شهدا غیورانه ایستادند تا حیا و غیرت دینی در جامعه ما بماند.


 اقتدای دختران ایران اسلامی به حضرت زهرای مرضیه است که این هدیه را از حضرت صدیقه طاهره به یادگار دارند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجوی صوفی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
آقا شما هر وقت عکس دانشگاه ما رو درست زدین بعد خبرشو منتشر کنید بعدم باید عرض کنم که دانشجویان عزیز تقلب میکردند و جو امتحان بهم ریختن بنده خدا حراست چه گناهی داره یه عده که دماغ خودشون نمیتونن بکشن بالا خنده داره
یکم تحقیق کنید و خبر منتشر کنید
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار