به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» مهدی یوسفی بعدازظهر امروز در نشست با مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان جم با بیان اینکه روند اجرایی فازهای پارس جنوبی تسریع یافته است اظهار داشت: امسال با به تولید رسیدن فازهای ۱۵ تا ۱۹ پارس جنوبی تحول مهمی در حوزه تولید گاز از پارس جنوبی ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه متخصصان کشورمان با دستیابی به فناوریهای تخصصی در حوزههای مختلف تولیدی و پالایشگاهی در تسریع ساخت فازها نقش مهمی دارند تصریح کرد: اکنون فازهای پارس جنوبی توسط دانشمندان و متخصصان داخلی در حال اجرا است که تا سال ۱۳۹۶ تمام فازها تکمیل و افتتاح میشود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی با بیان اینکه میدان گازی پارس جنوبی بزرگترین میدان گازی جهان است خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد منابع گازی کشور در میدان پارس جنوبی قرار دارد و این در حالی است که ۸ درصد منابع گاز دنیا دراین میدان واقع است.
یوسفی با اشاره به اینکه اکنون روزانه ۴۴۰ میلیون متر مکعب گاز از میدان گازی پارس جنوبی استحصال میشود افزود: با برنامهریزی انجام شده و با به ثمر رسیدن فازهای در دست اجرا تولید گاز از پارس جنوبی روزانه به ۸۰۰ میلیون متر مکعب میرسد.
وی با اشاره به اینکه تولید گاز از پارس جنوبی در ۲ سال گذشته ۳۵ درصد افزایش یافته است گفت: با تلاش و پشتکار و بهرهگیری از توان متخصصان صنعت نفت کشور هم اکنون ۲۵ مجتمع پتروشیمی در پارس جنوبی در حال تولید محصولات مختلف هستند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی با بیان اینکه وزارت نفت توجه ویژهای به مناطق پیرامونی صنعت نفت و گاز دارد بیان کرد: شهرستان جم که به عنوان پشتیبان بزرگ نفت و گاز است درکنار بزرگترین پالایشگاه گازی کشور، پالایشگاه فجر جم مستقر است.
وی با بیان اینکه پالایشگاه فجر جم نقش مهمی در اقتصاد و تولید گاز کشور دارد گفت: اکنون بیش از ۲۷ درصد گاز کشور از پالایشگاه فجر جم تولید میشود که نقش مهم این پالایشگاه در اقتصاد کشور نشان میدهد.
یوسفی حل مشکل آب آشامیدنی جم را اولویتهای طرحهای منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی برشمرد و افزود: تلاش میشود با استفاده از تمامی ظرفیتها روند اجرای پروژههای آبرسانی به شهرستان جم تسریع یابد.