آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۲۸۰۲

نامه رییس کمیسیون امنیت ملی به ظریف/ بروجردی: اقدام عاجل برای آزادسازی جوانان ایرانی اسیر در آمریکا انجام دهید

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نامه‌ای به ظریف نسبت به ضرورت اقدام عاجل و جدی در زمینه آزادسازی جوانان ایرانی در بند آمریکا تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خانه ملت، علاءالدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به ظریف نسبت به ضرورت اقدام عاجل و جدی در زمینه آزادسازی جوانان ایرانی در بند آمریکا تاکید کرد.

 

در بخشی از این نامه آمده است: تعداد قابل توجهی از جوانان فرهیخته ایرانی  توسط سازمان اطلاعاتی آمریکا و با فشار به کشورهای مخالف جهان به بهانه تلاش این جوانان برای تهیه اقلام تحریم شده دستگیر و به آمریکا منتقل شده اند.

 

بروجردی در این نامه تاکید کرد: با توجه به این که تحریم از هیچ مبنای قانونی برخوردار نیست و ظلمی آشکار در حق ملت ایران است و آمریکا با سواستفاده از قدرت بیش ترین نقش را در پیدایش آن داشته است از جنابعالی به عنوان وزیر امور خارجه قویا خوستارم از همه ظرفیت خویش برای آزادسازی این جوانان به ناحق زندانی در آمریکا  استفاده نموده و زمینه آزاد سازی آن ها را فراهم نمایید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۴:۵۴
ای کاش آقای بروجردی حداقل تـعداد جوانان فرهیخته به ناحق گرفتار در بند آمریکا را مشخص می کرد . . . . . ولی من مدرس دانشگاه عمیقا متاسفم از اینکه آمریکاییها برای امثال جاسوسی چون جیسون رضاییان چقدر رایزنی می کنند و ما چقدر آنها توسط خبر نگاران خود مصاحبه رییس جمهور ما را برای آزادی جاسوس خود به چالش می کشند و خبرنگاران ما حتی از رییس جمهور خودمان سراغ جوانان غیورمان را نمی گیرند تا چه برسد به اینکه بخواهند سراغ آنها را از سران آمریکا بگیرند ! ! ! ! ! آقای بروجردی کمی زود نیست . . . . . من واقعا متاسفم برای امثال خبر نگاران خودمان که پیگیر جوانان شیر مرد در اسارت آمریکاییهای قلدر زور گو پای بند به هیچ مقررا ت بین لمللی نیستند
23
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۴
تأیید می شه.
مرگ بر آمریکا
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار