به گزارش خبرنگار «خبرگزارن دانشجو» از قوچان، بيست و سومين كنگره ملی علوم و صنايع غذايی ايران با محوريت صنعت غذا و پژوهشهای كاربردی به ميزبانی دانشگاه آزاد واحد قوچان از 22 تا 23 مهر ماه سال جاری در هتل طرقبه مشهد برگزار میشود.
روشهای نوين فرآوری و نگهداری مواد غذايی، مدلسازی در فرآيندهای مواد غذايی، بسته بندیهای نوين مواد خوراكی، غنیسازی مواد غذايی، جايگزينهای طبيعی افزودنیهای سنتزی، ميكروبيولوژی و بيوتكنولوژی در صنايع غذايی، ريزپوشانی در صنايع غذايی و ساير پژوهشهای در اين حوزه از جمله محورهای برگزاری اين همايش ملی است.
پژوهشگران، اساتيد، دانشجويان و محققان تا 31 مرداد ماه سال جاری فرصت دارند مقالات خود را به دبيرخانه اين همايش ارسال کنند.
همچنین علاقمندان برای شرکت در این همایش جهت كسب اطلاعات بيشتر نيز میتوانند به وبسايت كنگره به نشانی www.23ncfst.ir مراجعه كنند.