بقيع، گنجينه تاريخ اسلام است
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجتالاسلام عباس اسکندري امروز در گفت وگو با خبرنگاران در سالروز تخريب قبور ائمه اطهار(ع) اظهار داشت: حادثه تخريب بقيع و قبور ائمه اطهار(ع) داغ ابدي بر دل پيروان و عاشقان اهل بيت(ع) نهاد، از اين رو شيعيان جهان اين روز را روز عزا اعلام کردند.
وي با بيان اينکه هشتم شوال از تلخترين روزهاي شيعيان است، تصريح کرد: شيعيان اين روز را «يوم الهدم» ناميدهاند و اين نشان دهنده عمق مظلوميت ائمه اطهار (ع) و کينه وهابيت از شيعيان است.
مديرکل تبليغات اسلامي قم وهابيت را آلت دست اسرائيل، آمريکا و انگليس دانست و با اشاره به تفکر خشن و غيرمنطقي اين فرقه ضاله، گفت: وهابيت به دستاويز دشمن براي متهمکردن مسلمانان به تحجر و خشونت تبديل شده است.
اسكندري ادامه داد: وهابيت متحجر و بيمنطق بداند که با تخريب قبور ائمه اطهار(ع) قادر نيست نور پرفروغ مکتب آنان را خاموش کند.
وي يادآور شد: قبور مطهر ائمه اطهار(ع) در قلب تک تک انسانهاي حقيقتجو و آزادهاي قرار دارد که سير الي الله را طي ميکنند.
مديرکل تبليغات اسلامي قم تصريح كرد: قبرستان بقيع از قرون گذشته تا به امروز اهميت و قداست خود را حفظ کرده و مورد احترام و اکرام عموم مسلمانان بوده و هست./انتهاي پيام/