شکل گيري انقلاب اسلامي و نظام اسلامي براساس تسخير دل ها و قلب ها بوده است
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، اين مراسم كه با حضور سردار سراج فرمانده بسيج سازمان ها و وزارتخانه برگزار شد ، دكتر مهدي مصطفوي با اشاره به اين كه جنگ بين اسلام و كفر وهمچنين حق و باطل يك جنگ دائمي است ، تصريح كرد : هيمنه سياسي ، اقتصادي و قدرت نرم فرهنگي ابرقدرت هاي جهان فروريخته است اما پايه هاي قدرت نرم نظام اسلامي که نشات گرفته از ايمان انسان هاست هر روز در حال قدرتمندتر شدن است.
وي در ادامه افزود: اعتقاد به فرماندهي معظم كل قوا يك اعتماد اصلي و پايه اي است ، همان طور كه در جنگ تحميلي اعتماد به فرماندهي كل قوا خمير مايه اصلي جنگ بر عليه صدام و صداميان بوده است.
مشاور رييس جمهور با تاكيد بر اينكه، حضور فرهنگي و قوي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در كليه عرصه هاي بين المللي بي شك نشان دهنده حضور شاخص ترين و ناب ترين فرهنگ ايراني – اسلامي در دنياي معاصر است، خاطر نشان كرد: همانطور كه مقابله با هر جنگي نيازمند سرباز، تجهيزات و امكانات خاصي است، مقابله با جنگنرم نيز به معرفت، شناخت، علم، نهضت نرم افزاري و توليد علم نيازمند است.
رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در پايان سخنان خود، با تاكيد بر اينكه ملتي که در جنگ نرم تسليم دشمن بشود در عمل به يک خواب عميق فرو مي رود که بيدار شدن آن مستلزم تلاشهاي فراواني از سوي دلسوزان و نخبگان آن ملت است، تصريح كرد: با توجه به پيشرفت انسان در حوزه نرم افزار و توانمندي انسان ها به استفاده از روش هاي پيچيده، بديهي به نظر مي رسد که توسل به جنگ نرم پيروزي آسانتر و سريعتري به همراه مي آورد.
همچنين در ادامه اين مراسم سردار سراج فرمانده بسيج سازمان ها وزاررتخانه ها ضمن ارائه گزارشي از فضاي صميمي و اعتقادي رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس نسبت به دفاع از ارزشهاي انقلاب اسلامي و لبيك به فرماندهي كل قوا، در سخناني اظهار داشت: دشمن در حال حاضر جبهه و سنگر خود را عوض کرده و وارد عرصه جنگ نرم شده است به گونهاي که در بعضي مکانهاو فضاها قصد دارد از طريق ابتذال و زدودن ارزشهاي دين و دفاع مقدس نسل جوان و انقلاب اسلامي را از بين ببرد./انتهاي پيام/