به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، مدیر عامل نیروگاه رامین اهواز گفت: این سیستم با مشارکت بخش خصوصی و با بررسی های فنی و تحقیقات دقیق و براساس تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است.
موسوی با بیان اینکه این سیستم بدلیل استفاده از پردازنده های قدرتمند ، قابلیت کنترل سرعت چرخش روتور توربین ،کنترل میزان بار واحد ، حفاظت افزایش سرعت و کنترل تنش های حرارتی توربین را داراست،افزود : سیستم کنترل توربین ۳۱۵ مگاواتی قبلی ساخت روسیه ،دارای یک واحد میکروکامپیوتر ۱۶ بیتی بود که بدلیل سرعت پردازش خیلی پائین ، نبود دسترسی به قطعات یدکی ومنسوخ شدن این سیستم باعث نداشتن اطمینان از عملکردکنترل توربین ۳۱۵ مگاواتی واحد می شد و مشکلاتی را برای بهره برداری مطلوب از واحد ایجاد می کرد.
وی گفت: سیستم جدید با توجه به پیک مصرف برق و نیاز شبکه سراسری به تولید پایدار و ضرورت در مدار بودن این واحد تولیدی ، طبق برنامه ریزی صورت گرفته در اولین تعمیرات میاندوره ای نصب و راه اندازی و جایگزین سیستم قدیمی می شود.
نیروگاه رامین اهواز به عنوان بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور از سال ۱۳۵۸ راه اندازی شده است و در زمان حاضر ۵۴درصد برق خوزستان و ۶ درصد برق کشور را تامین می کند و توانایی دریافت ۱۲ میلیون متر مکعب گاز را در روز دارد.