روباتهاي امدادگر و شهري در جشنواره رسانه هاي ديجيتال فرهنگسراي فناوري اطلاعات
به گزارش گروه ادب و هنر شبکه خبر دانشجو روابط عمومي فرهنگسراي فناوري اطلاعات(IT) اعلام کرد، هدف از حضور اين فرهنگسرا در جشنواره رسانههاي ديجيتال، زمينهسازي جهت گسترش زيرساختهاي لازم براي بهره مندي سالم از رسانههاي جديد، عنوان شده است.
درغرفه فرهنگسراي فناوري اطلاعات علاوه بر عرضه محصولات و توليدات رايانهاي اين فرهنگسرا، جديدترين روشهاي آموزش مجازي از طريق نصب نرمافزار روي شبکه نيز ارائه خواهد شد.
برپايه اين گزارش معرفي نرمافزار يکپارچه سازي ارتباطات (ocs) نيز از ديگر برنامههاي فرهنگسرا در اين جشنواره است که با استفاده از اين نرمافزار و نصب آن بر روي شبکه، بدون نياز به تلفن ميتوان با اعضاي شبکه از طريق ويدئوکنفرانس ارتباط برقرار کرد.
علاقهمندان به حوزه روباتيک هم با حضور در غرفه اين فرهنگسرا در جشنواره، مي توانند از روباتهاي امدادگر و شهري که توسط کانون روباتيک فرهنگسراي فناوري اطلاعات و مشارکت شرکت اسپروز طراحي و ساخته شده است، آشنا شوند. همچنين مراجعه کنندگان ميتوانند با عضويت در کانونها و نيز ثبتنام در کلاسهاي آموزشي فرهنگسرا از تخفيف درنظر گرفته شده براي مخاطبان جشنواره رسانههاي ديجيتال بهرهمند شوند.
اعلام فراخوان شرکت در جشنواره ايدههاي برترمحله و معرفي دستگاه اتوماتيک عکاسي هم از برنامههاي ديگر اين فرهنگسرا براي روزهاي جشنواره است. علاقهمندان علاوه بر مراجعه به غرفه اين فرهنگسرا در جشنواره مي توانند از طريق سايت www.itfs.ir و شماره تلفن 66902144 اطلاعات بيشتري را دريافت کنند