گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، روزهای پسا جمع بندی مذاکرات هسته ای در حالی با طعم گس قطعنامه 2231 آن هم در سالگرد قطعنامه 598 در گذر است که یکی از ملاک های موفقیت این جمع بندی از نگاه تیم هسته ای و البته حامیان توافق، نارضایتی رژیم صهیونیستی و حاکمان شیخ نشین های کوچک حوزه خلیج همیشه فارس است.
موضوعی که البته در میان ذوق زدگان توافق و حامیان منفعت گرای رسانه ای دولت یازدهم، بیش تر از خود تیم مذاکره کننده و دولت شدت دارد.
واژههای عاریه ای برای اتهام به جریان مومن و دلسوز کشور/ نه به بار است و نه به دار
این گروه با بکارگیری رفتارها و کلیدواژگان عاریه ای از جناح مومن و انقلابی و عباراتی که در برابر رفتارهای شنیع فتنه گران در ایام فتنه 88 استفاده می شد، سعی دارند خود را همراهان و دلسوزان کشور معرفی کرده و رقیب را با برچسبی نچسب به حاشیه برانند.
این موضوع مثل روز برای آحاد ملت مشخص است که قطعا آنهایی که حنجره خود را در سال های فتنه و در بزنگاه ها به bbc و voa اجاره دادند و برای آیپک نشین ها اسپند دود می کردند تا مبادا در جریان تصمیمات ضد ایرانی چشم بخورند؛ حالا برای غنائم پس از جنگ دندان تیز کرده اند.
مردم دانسته اند که آنهایی که دلسوز این کشورند و در برهه های خطر برای حفظ تمامیت ارضی، استقلال و دینِ اهالی این سرزمین هزینه داده اند، نه به دنبال گرین کارت هستند، نه اهل دور دور در بالای شهر، نه دلشان غنج می زند برای بازگشایی سفارت روباه پیر در تهران و البته نه برای توافقی نه چندان خوب که هنوز « نه به بار است و نه به دار» هلهله و شادی وحشتناک نمی کنند.
وقتی اسرائیل و شیوخ عرب هم نمیتوانند رضایت خود از توافق هسته ای را پنهان کنند
همانگونه که ذکر شد، عده ای از نمایندگان جریان رسانه ای فوق، سعی دارند با ناراضی نشان دادن رژیم غاصب صهیونیستی و شاهان عرب هم پیمانش از جمعبندی اخیر مذاکرات، این موضوع را یک پیروزی بزرگ برای ایران جا بزنند. این مسئله تا آنجا پیش می رود که یکی از مقامات رسمی کشور که از او به عنوان برادر بزرگتر دولت یاد می شود، با کنار نهادن تقوای الهی، منتقدان دلسوز توافق را با نتانیاهو جنایتکار مقایسه کرده و آنان را در یک جبهه قرار می دهد.
در اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی در کنار رژیم جنایت پیشه ی آمریکا، یکی از دو دشمن ذاتی انقلاب اسلامی است شکی وجود ندارد. همچنین تردیدی هم نیست که خوشحالی یا نارضایتی او از یک مسئله می تواند ملاکی برای درستی یا اشتباه بوده جهت گیری در آن موضوع باشد همانگونه که به فرموده ی امام راحل (ره) رضایت آمریکا از رفتار و عملکردی ملاکی برای خطا بودن آن رفتار است. از طرفی دیگر متاسفانه نمی توان کتمان کرد که برخی از دولت های عربی که می توانند در کنار جمهوری اسلامی ایران، به تحقق امت واحده اسلامی کمک کنند؛ اکنون در صف همپیمانان صهیونیست ها قرار گرفته اند.
اما برای اینکه بدانیم اعراب حوزه خلیج فارس و البته رژیم غاصب صهیونیستی در حقیقت و نه در لوای ژست های عوام فریب رسانه ای موافق یا مخالف توافق هسته ای ایران و 5+1 هستند یا خیر، مرور برخی از حوادث و اظهارات خالی از لطف نیست.
پس از اجلاس کمپ دیوید، امیر قطر، توافق هسته ای با ایران را «عامل کلیدی برای ثبات منطقه» خواند و مقامات عربستان نیز سخنانی در پذیرش این توافق گفتند.
“تمیم بن حمد آل ثانی” امیر قطر، پس از نشست کمپ دیوید به خبرنگاران گفت: «اوباما درباره توافق با ایران صحبت کرد و من اعلام می کنم که شورای همکاری خلیج فارس از این توافق استقبال می کند. ما به عنوان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس امیدواریم که توافق هسته ای با ایران، عاملی کلیدی برای ثبات منطقه باشد.»
“عادل الجبیر” وزیر خارجه عربستان نیز در نشست خبری جداگانه ای با استقبال از توافق هسته ای خوب با ایران به خبرنگاران می گوید: «ما از هر توافقی که جلوی دستیابی ایران به توانایی هسته ای را بگیرد، استقبال می کنیم و این همان چیزی است که از سوی آمریکا و دیگر کشورهای عضو ۱+۵ به ما اطمینان داده شده است. آن ها اطمینان داده اند که تمام راه ها به سوی ساخت بمب هسته ای بر روی ایران بسته خواهد شد.»
به نظر می رسد که در بازی جدید رسانه های زنجیری و ذوق زدگان، که هر صدای منتقدی را همنوا با صدای مخالفان خارجی این توافق می دانند، یک طراحی کثیف و خباثت آلود برای رسیدن به اهدافی کلان قرار دارد. اهدافی ورای برداشته شدن تحریم ها و سرازیر شدن سود کلان انحصار واردات خوردوهای آنچنانی و کالای های لوکس بوده و در اندیشه عبور از بهارستان و پاستور است.
بر کسی پوشیده نیست که نقد منصفانه در هر دولت و در هر زمانی حتی در صورت قرار گرفتن در مواضعی مشابه منتقدین یا موافقین خارجی، به تقویت نظام و تصمیمات آن کمک خواهد کرد.
اسرائیل با توافق ژنو هم موافق بود و ژست عوام فریبی می گرفت
بر خلاف جریان غالب رسانه های زنجیری در داخل و رسانه های غربی، مقامات رژیم صهیونیستی با توافق ژنو نیز موافق بودند و فارغ از نمایشهایی که برای اعمال فشار و گرفتن امتیازات بیشتر از تیم مذاکرهکننده ایرانی اجرا میکردند اما در زمانهای مختلف این رضایت خود را ابراز نیز کردهاند.
در روزهای پس از تفاهم لوزان نیز رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند چارچوب تفاهم بین ایران و ۱+۵ حاوی مفادی مطلوب رژیم صهیونیستی است و بسیاری از مقامات تلآویو از محتوای این بیانیه راضی هستند و حتی برخی مقامات این رژیم از آن شگفتزده شدهاند.
این رسانهها اعلام کردند بسیاری از مقامات رژیم صهیونیستی با این تحلیل که با ایران توافق بد صورت نگرفته موافق هستند، اگرچه ممکن است هرگز به آن اعتراف نکنند. این نکته ای است که «جان کری» وزیر خارجه آمریکا نیز در نشست کمیته روابط خارجی سنا، بر آن تاکید کرده و درحالی که پرینت صفحه ای از یک خبر را در دست داشت؛ می گوید: "در این خبر یکی از اعضای سازمان امنیت داخلی اسرائیل (شینبت) از توافق هستهای دفاع و آن را ضامن عدم دستیابی ایران به سلاح دانسته است ... فکر کنم حداقل او سادهلوح نبوده باشد."
یش از این پایگاه صهیونیستی "جروزالم پست" (Jpost) در خبری تحت عنوان «توافق هسته ای بهترین گزینه برای اسرائیل» به انعکاس اظهارات «امی ایالون» رئیس سابق سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در رابطه با توافق هسته ای پرداخته بود. در این گزارش آمده بود: "با وجود واکنش های شدید به توافق هسته ای اخیر ایران در میان مقامات اسرائیلی، رئیس سابق «شین بت» (آژانس امنیت اسرائیل) ... از توافق هسته ای حمایت می کند."
نکته جالب آنجاست که همه این برچسب زنی ها و اتهامات ناروا به جریان دلسوز و مومن کشور -که کم هم نیستند و بخش قابل توجهی از مردم را تشکیل می دهند-، در حالی اتفاق می افتد، که طراحان تز «همصدایی منتقدان برخی بندهای توافق هسته ای با اسرائیل»، روزی عاملان فتنه صهیونیستی در کشور بوده اند یا در برابر آن سکوت کردند.
در حوادثی نظیر فتنه 88 که در طراحی شدن آن توسط تصمیم گیران صهیونیستی و آمریکایی هیچ شبهه ای وجود ندارد؛ برخی از همین ذوق زدگان عاملان و عروسکان خیمه شب بازی اسرائیل شده و کشور را به لبه پرتگاه رساندند.
حالا برخی از اینها دایه دلسوز تر از مادر شدند و با فراموشی خسارات میلیاردی به کشور و هزینه های کلان سیاسی در جریان این فتنه، دلسوزان و ملت انقلابی که نقد ها و البته حمایت هایی به موقع از تیم هسته ای داشته اند را مورد شماتت قرار می دهند.
نشنال اینترست: بر اساس توافق هسته ای، اسرائیل فرصت ترمیم توانایی هوایی خود را یافته است
نشنال اینترست در رابطه با مزایای توافق ایران و 5+1 نوشت: «از همه مهمتر این است که توافق جدید هستهای به آمریکا و اسرائیل این فرصت را میبخشد تا به بهبود تواناییهایشان در انجام حمله هوایی بپردازند. در حالیکه برنامه هستهای ایران یک دهه متوقف باقی خواهد ماند، اما آمریکا و اسرائیل در نقطه مقابل به تقویت قابلیتهای نظامی خود خواهند پرداخت. این بویژه برای اسرائیل در برهه کنونی که فاقد هواپیماها و بمبهای مناسب برای انهدام موفق تاسیسات فردو که در اعماق زمین در دل کوه جا گرفته است، مهم است. »
شرمن: در مذاکرات هسته ای از اسرائیل ایده میگیریم
همه این اتهامات به منتقدین و دلسوزان کشور در حالی است که مسئولان آمریکایی نیز صراحتا الگو گرفتن و اعمال خواسته های رژیم صهیونیستی را تائید کرده و از اعلام آن نیز ترسی ندارند.
وندی شرمن رئیس تیم مذاکره کننده آمریکایی در جمع خبرنگاران رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی می گوید: «یک اقدام درباره موفقیت گفتوگوها با ایران وجود دارد و آن این است که ایران موفق به دستیابی به سلاح هستهای نخواهد بود. ما گاهی اوقات با اسرائیل موافقیم و گاهی اوقات نه، اما دریافت ایده و ورودی از اسرائیل برای ما مهم است.»
اعراب و شیخ نشین ها راضی از توافق؛ شعارهای ذوق زدگان به جای دشمن علیه هموطن
البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که حتی مقامات آمریکایی، رضایت شیخ نشین های خلیج فارس را هم در نظر داشته و به وضوح اعتراف می کنند که بر خلاف اظهار نظر ذوق زدگان داخلی، اعراب نیز ازاین توافق خوشحال هستند.
در یکی از این اظهار نظرها جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید به رضایت سعودی ها از این روند مذاکرات هسته ای اشاره می کند و می گوید: «عربستان برخلاف مواضع ظاهری خود از توافق با ایران راضی است.»
حالا سوال اساسی اینجاست که توافقی که در عمل مورد حمایت و رضایت دشمنان قسم خورده این کشور است، آیا جای شادی و برگزاری کارناوال ذوق زدگی دارد، کارناوال هایی که در آن به جای اتحاد ملت در برابر دشمنان خارجی که سال ها حقوق ملت را تضییع کرده اند، سمت و سوی اعتراضات به سمت هموطنان و دلواپسان آینده این کشور باشد.
در شب نهایی شدن جمع بندی رنگ و بوی شعارهایی همچون «توافق مشتی بر دهان «دلواپس، کیهانی و اسید پاش!!» بخوبی جریان نفاق و تنش و ایجاد دو دستگی در کشور را نمایان کرد. موضوعی که صراحتا از سوی رهبر انقلاب بر آن تاکید شد و حفظ وحدت در داخل را از الزاماتی دانستند که ارتباطی به تصویب و یا عدم تصویب سند فراهم شده نخواهد داشت.
نسبت هایی که بیشتر شایسته ذوق زدگان هم پیالگی با شیطان بزرگ است
هرچند نباید از منطقی بودن اصل بده بستان در چنین رفتارهای دیپلماتیکی به سادگی گذشت و زحمات بی شائبه و مجاهدت های نمایندگان ایرانی نیز در جریان این مذاکرات دوساله و حتی قبل از آن طی 12 سال گذشته شایسته تقدیر است؛ اما نخ نما شدن استراتژی منکوب کردن مخالفان با نسبت دادن صدای مخالفت آنها با صدای دشمنان و تلاش برای ایجاد دو دستگی در کشور با توجه به سابقه طراحان این نقشه و البته سابقه روشن دلسوزان این نظام و انقلاب واضح است و ادامه آن همچون آب در هاون کوبیدن خواهد بود.
و البته مقابله با این شیطنت ها رسم اکثریت این ملت است. همان کسانی که هم موافق «توافق خوب» هستند و هم خواهان «حفظ عزت و شرف». هم رفاه نسبی را می طلبند و هم امید دارند جوابی در خور شان شهدا و امام شهدا داشته باشند برای پاسخگویی در محضر خدا در مورد مسیری که برای تداوم این انقلاب پیموده اند.
ما که گاهی وقتا هر چی تلاش می کنیم بچه ها رو گول بزنیم نمی شه. اما نمیدونم اینا چرا اینقدر زود گول می خورن!!!
حیف اسم سگ..................!
چنین تحلیل و جمع آوری اخبار مرتبط جاش خالی بود.
اگر کسی هنو ز لابی قدر تند اسراییل و صهیو نیست ها را در امریکا و ارو پا ندیده بگیرد که این ها بدو ن اجازه اسراییل اب هم نمی خو رند
و اقعا یا خو درا به ندانستن و جهالت زده است یا با کتمان حقیقت بر ای تو جیه این تو افق به هر درو غی متو سل می شو د
مرگ بر آمریکا. مرگ بر اسرائیل... تا ظهور مهدی (عج)