آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۰۷۴

پروژه‌های مصوب سفر رهبری تا پایان سال مالی ۹۵ به بهره‌برداری می‌رسد

نماینده معاونت امور ویژه دفتر مقام معظم رهبری گفت: امسال سال آخر اجرای پروژه‌های مصوب سفر رهبری است و تمامی آنها، غیر از پروژه‌های راه‌های ملی، تا پایان سال مالی ۹۵ به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمدرضا شمعی عصر امروز در جریان بازدید از بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی کوثر سنندج در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: این بیمارستان از بزرگترین پروژه‌های مصوب سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۸۸ به کردستان است که تا پایان سال مالی ۹۵ به اتمام می‌رسد.

 

وی ضمن اینکه روند اجرای پروژه‌های مصوب سفر رهبری به کردستان را مطلوب ارزیابی کرد، اما در عین حال گفت: نبود اعتبارات و مشکل مالی کشور از دلایل تاخیر در اجرای برخی پروژه‌های بزرگ بوده است.

 

شمعی گفت: مقام معظم رهبری دستور داده‌اند تا پروژه‌های سدهای بزرگ از صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شوند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در جریان این بازدید گفت: تاکنون ۸۰ میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان کوثر سنندج هزینه شده است و اکنون با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی به ۳۵ میلیارد تومان دیگر تا مرحله بهره‌برداری نیاز است.

 

طیب قدیمی خاطرنشان کرد: تامین تجهیزات بیمارستانی این بیمارستان هم ۸۰ میلیارد تومان نیاز دارد که با وزارتخانه، سازمان برنامه‌ریزی و استانداری رایزنی‌هایی شده است که جدای از تامین این اعتبار، مسئله چارت و نیروی انسانی هم پیگیری می‌شود.

 

وی در ادامه گفت: ظرفیت اسمی بیمارستان کوثر سنندج، ۵۴۰ تخت است اما در مرحله بهره‌برداری به ۶۴۰ تخت‌ افزایش می‌یابد چرا که تخت بخش‌های اورژانس و مراقبت‌های ویژه در محاسبه اولیه بیمارستان لحاظ نشده است.

 

قدیمی افزود: همزمان با پیشرفت پروژه ساختمان بیمارستان، بحث تجهیزات و سایر ابنیه‌ها و همچنین انشعابات آن انجام شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: هیچ نگرانی از بابت تامین اعتبار بیمارستان وجود ندارد و همت جدی بر آن است که تا دهه فجر امسال، ساختمان آن به اتمام برسد.

 

وی همچنین گفت: در سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان، جدای از بیمارستان فوق تخصصی کوثر سنندج، ۵۲ پروژه دیگر در بخش بهداشت و درمان استان مصوب شد که تمامی آنها (۲۰ مرکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی و ۳۲ خانه بهداشت) تا پایان سال ۹۳ مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار