آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۳۷۲

انگلیس تا ۲۰۱۷ حملات هوایی به عراق را ادامه می‌دهد

وزیر دفاع انگلیس از تمدید حملات هوایی این کشور تا مارس ۲۰۱۷، علیه آنچه مواضع داعش در عراق خوانده می‌شود، خبر داد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس که در عراق به سر می‌برد، روز سه شنبه در نطقی تلویزیونی مدعی شد: «عملیات متعدد جنگنده‌های انگلیسی به نیروهای عراقی کمک کرد تا بتوانند گروه تروریستی داعش را از شهرهای اصلی اخراج کنند.»

 

فالون همچنین گفت انگلیس تا پایان این ماه مشاوران نظامی بیشتری را به عراق اعزام می‌کند. این گروه از مشاوران نظامی انگلیس به آموزش نیروهای عراقی کمک خواهند کرد.

 

وی همچنین گفت :«من باید اعلام کنم که مدت ماموریت اسکادران سوم هواپیماهای تورنادو انگلیس که در این حملات هوایی مشارکت داشته است و قرار بود بهار آینده به ماموریت خود پایان دهد، برای دستکم یک سال دیگر تمدید شده است.»

 

قرار بود فعالیت جنگنده‌های تورنادو GR4 در ماه مارس 2016 متوقف و جنگنده‌های تایفون جایگزین آن شود، اما پس از اعلام آغاز حملات هوایی ضد گروه داعش در سپتامبر گذشته، دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس از ادامه فعالیت این جنگنده‌ها تا مارس 2017 خبر داد.

 

پارلمان انگلیس سپتامبر گذشته حملات هوایی این کشور در عراق را تصویب کرده بود.

 

فالون همچنین بدون اشاره به امکان مشارکت سربازان غربی در جنگ علیه گروه تروریستی داعش در عراق، خاطرنشان کرد دولت بغداد از کشورش چنین درخواستی نداشته است.

 

وزیر دفاع انگلیس پس از دیدار با مقامات عراقی در بغداد گفت: «عراق به پشتیبانی هوایی، آموزش و تجهیزات انگلیس نیاز دارد اما هیچ نیازی به مشارکت سربازان انگلیسی در صحنه نبرد ندارد.»

 

پارلمان انگلیس سپتامبر گذشته حملات هوایی این کشور در عراق را تصویب کرده بود.

 

انگلیس از جمله متحدان آمریکا است که از گروه‌های پیکارجو در سوریه، که با نیروهای دولتی می‌جنگند، حمایت گسترده به عمل آورده است. 

 

حضور این نیروها در سوریه، زمینه ساز بروز گروه تروریستی داعش در این کشور شد که گسترده فعالیت‌های تروریستی آن به عراق کشانده شده است. این گروه مناطقی از سوریه و عراق را اشغال کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار