آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۸۴۴
معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان:

طرح ولایت پیوند با شهداست

معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان با ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس و شب زنده‌داری شهدا و اینکه چگونه رزمندگان به مقام شهادت نائل می‌شدند و با خدا ملاقات می‌کردند، گفت: طرح ولایت پیوند خوردن با شهداست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، عباس بایرامی شب گذشته در افتتاحیه طرح ولایت استانی در دانشکده پردیس فنی فومن با اشاره به تاریخچه طرح ولایت گفت: طرح ولایت در سال 75 در زمان حکومت تکنوکرات ها که در حوزه اجرایی بودند و می‌خواستند جلوی پیشرفت ما را بگیرند، آغاز شد.

 

وی گفت: مقام معظم رهبری برای راه اندازی طرح ولایت تصمیمی که گرفتند برای سالها گره گشا شد، یکی از این راهکارهای مهم و ارزشمند مذاکرات بود که همه راههای انحرافی را بستند و این نشان از درایت ایشان دارد.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: طرح ولایت هم یکی از درایت های رهبر فرزانه ماست بعد از این که  با حکمت خود مجموعه طرح ولایت را به یک مجموعه علمی موسسه آموزشی و پژوهشی حضرت امام و شخص علامه مصباح وصل کردند، موج مخالفت ها با این دوره آغاز شد.

 

بایرامی گفت: اکنون این دوره از دوره های بسیار ارزشمند است و 20 سال از عمر با برکت این دوره می گذرد.

 

وی افزود: طرح ولایت لحظات خوبی برای فراگیری آموزه های دینی است که فرصت نشستن در پای سخنان بزرگان را برای شما فراهم می‌کند.

 

مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: با برگزاری طرح ولایت موجهای زیادی را پشت سر گذاشتیم تا به ساحل آرام رسیدیم و برای رسیدن به ساحل آرام خون دلها خوردیم.

 

بایرامی افزود: قدر لحظات را بدانید چون برای این دوره هم از لحاظ محتوایی و هم از لحاظ بصیرتی زحمات زیادی کشیده است و از بزرگان کشور استفاده شده است.

 

وی ادامه داد: باید برای آموزه های دینی وقت بسیار بگذاریم؛ چرا که به قول فرمایشات حضرت علی (ع) قلبها مانند آهن است و زنگار می‌زند که با فراگرفتن آموزه های دینی از زنگار گرفتن آن جلو کیری کرد.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: طرح ولایت بهترین زمان برای فراگرفتن آموزه های دینی است، کسانی که طالب آن باشند طرح ولایت آغاز خوبی است برای فراگیری مبانی اندیشه های اسلامی.

 

بایرامی با بیان اینکه از دوره طرح ولایت باید نهایت استفاده را داشته باشید، گفت: لحظه لحظه طرح ولایت غنیمت است، صبحهای طرح ولایت، غروبهای طرح ولایت و سحرهای طرح ولایت با دیگر زمان ها فرق دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: یکی از موهبت های طرح ولایت این است که از نفوس طیبه همدیگر می‌توانید استفاده کنید.

 

 معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان با ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس و شب زنده داری شهدا و اینکه چگونه رزمندگان به مقام شهادت نائل می‌شدند و با خدا ملاقات می کردند، گفت: طرح ولایت نیز پیوند خوردن با شهدا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار